Мама померлого днями відомого російського репера Кирила Толмацького "Децла" на його похороні розповіла про можливу причину трагедії. Вбита горем жінка заявила, що Кирила потрібно було тягнути в лікарню".

Про це пишуть російські ЗМІ.

Децл
Децл

"Треба було не слухати його, а тягнути в лікарню", - сказала мати Кирила, додавши, що її син дуже втомлювався від постійних переїздів під час гастролей і харчувався абияк.

Варто зазначити, що на похоронах був присутній чоловік, який заявив, що у нього була миготлива аритмія, однак до лікарів він звертатися не став.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Децл
Децл

Варто нагадати, що на похоронах російського репера Кирила Толмацкого (Децла), які пройшли в Москві в середу, 6 лютого, стався неприємний інцидент. Як пише МК, церемонія прощання з артистом відбулася в ритуальному залі Центральної клінічної лікарні міста. В один з моментів, мікрофон взяв невідомий молодий чоловік, який пообіцяв "помститися за Кирила".

"Кирило, ми помстимося за тебе, того хто це зробив - буде покарано. Всі відповідатимуть за це", - заявив перед рідними і шанувальниками Децла невідомий. Його промову перебив отець репера Олександр Толмацький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Примадонна російської естради, яка присвятила пронизливий пост раптово померлому реперу Децлу не прийшла на його похорон. Після того, як стало відомо, що Децл помер, Пугачова написала сповнені горя і відчаю слова, зворушливо звернувшись до нього "мій хлопчик".

"Так що ж це таке ?! Мій хлопчик, куди ж ти ідеш?" - написала артистка у себе в Instagram.

Проте на церемонію прощання з молодим виконавцем, яка відбулася в середу, 6 лютого, співачка так і не з'явилася. Хоча її колеги - Аркадій Укупник і Сергій Крилов - знайшли в собі сили приїхати на околицю Москви, щоб віддати останню шану реперу. За це пишуть російські ЗМІ.

Нагадаємо, у мережі з'явилося останнє фото мертвого Децла: від нього волосся стає дибки.

Як повідомляв Знай.uа вони пішли молодими: загадкові смерті Децла, Avicii, Честера Беннінгтона та інших.

Знай.uа писав, відомий пропагандист Путіна раптово помер: мав особливий стиль.