Спливла інформація про те, що скандальний російський актор Олексій Панін знову задумався про еміграцію, однак цього разу, схоже, не передумає.

Красномовне фото - американську візу і купу доларів - Панін опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Втім, більшість підписників актора не вірять, що Панін скоро покине Росію. Американська віза сфотографована так, що дати її видачі не видно, а значить, віза цілком може виявитися простроченою. Крім того, подібні витівки - цілком у дусі звичних скандалів Паніна.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Олексій Панін
Олексій Панін

Варто нагадати, що Панін вже неодноразово оголошував про свою еміграцію і кожного разу щось тримало його на батьківщині. Рік тому актор опублікував пост, що знаходиться в аеропорту і готується покинути Росію. Потім публікація була видалена.

Паніна зняли з рейсу
Паніна зняли з рейсу

У вересні 2018 року Панін знову натякнув в соцмережах, що скоро поїде, а в РФ буде повертатися тільки за грошима. За цим визнанням знову пішли запевнення, що насправді він нікуди не їде, а слова нібито неправильно витлумачили.

Нагадаємо, російський актор Олексій Панін представив свою версію гучного скандалу, в який він вплутався зовсім нещодавно.

Олексій Панін
Олексій Панін

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, він спростував інформацію про те, що після конфлікту, який затіяв Панін у салоні літака, його зняли з рейсу.

Панін відзначив, що жодних незаконних дій з його боку не було. Проте тут же додав, що трішки посварився з бортпровідником.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальний російський актор Олексій Панін потрапив у ДТП в центрі Москви.

Олексій Панін
Олексій Панін

Про це пишуть російські ЗМІ.

Аварія сталася в Москві на вулиці Подвойського. Там зіткнулися два таксі, а потім них приєднався "Мерседес" з Паніним на пасажирському сидінні.

Внаслідок різкого гальмування автомобіля актор вдарився головою. Потерпілий від госпіталізації відмовився, повідомляють правоохоронці.

Також Знай.ua писав про те, що російський актор, добре відомий українському глядачеві за фільмом "Левіафан" Олексій Серебряков, який з родиною емігрував до Канади і досить критично висловлюється про сучасне життя в Росії, вперше став дідусем.