Нещодавно кліп "Глубоко" у виконанні Наді Дорофеевої (ДоДо) з групи «Время и Стекло» і співака Монатіка набрав більше 50 мільйонів переглядів. Надя вирішила похвалитися цим на офіційній сторінці в Instagram, виклавши провокаційне бекстейдж-фото, де гуляє в одному купальнику поруч з Монатіком. Здається, вони чудово проводять час разом – енергія від цього фото б'є через край навіть незважаючи на те, що постановочний кадр. Бідний, бідний Дантес – йому краще пильнувати в обидва ока, поки спокусливу дружину не відбив хто-небудь не менш популярний. Фанати оцінили новий пост Дорофєєвої, під ним розігралася справжня буря коментарів.

«Я не могла не викласти це фото і не приурочити до наших 50,000,000 переглядів Глибоко. Ми з Дімою Монатиком дякуємо всю команду! І спасибі всім, хто дивиться. Інакше було б нудно!» – написала українська виконавиця.

«Надя, ти шикарна. Стиль і ти = бурхлива суміш, яка породжує в мені ще більші почуття до тебе. Згадую ще «Не забирай мене з паті» для мене це маст хев досі. І тобі дуже йде одяг чорного кольору», «Ой, негарно, Надійка, ти дуже красива, стильна, просто чудо, але це фото жахливе», «Дуже дуже рада за вас!!! Ви такі офігенні, не перестаю захоплюватися вами!!! Ви умнічки» – коментують шанувальники Наді Дорофєєвої і Монатіка.

Дантес, втім, теж не сумує: ми раніше писали, що він вирушив підкорювати Нью-Йорк. «Занадто багато пафосу».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того, наш портал відзначав - Дорофєєва так любить експериментувати зі своєю зовнішністю, що навіть найвідданіші фанати втомились від її постійних змін у образі: Надя, вистачить змінювати зачіски, ти зводиш нас з розуму! Не встигла публіка звикнути до однієї ДоДо – як вона тут же інша. Адже все добре в міру, і образ Дорофєєвої просто втрачається – фанати не пам'ятають, як вона виглядає. Тут же ні фан-арт не намалюєш, ні в любовному романі свою улюбленицю не опишеш. Які у неї волосся на цей раз?

"Надя, зроби вже відео про своїх волоссі і нарешті скажи всім який у тебе колір волосся!", "Я не розумію нічого, ти пофарбувалася, або так світло падає?", "Неймовірно красива", "Знову пофарбувалася?", "А ти назад перефарбувалася в омбре?", "Надя, ти наростила волосся? Чи вони в тебе виросли?", "Ох, Надя, то брюнетка, то попелястий колір, зараз знову омбре? Що ж буде далі? А вечір обіцяє бути спекотним", "Надя, ти знову пофарбувалася?", "Дуже гарно", "Чого Ви до Наді пристали? Вона зірка, їй можна фарбувати волосся", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальмам українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.