Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь у зйомках шоу "Дивовижні люди", де позувала в різноманітних розкішних вбраннях. Так, артистка запропонувала шанувальникам вибрати кращий образ, а у фанатів буквально розбіглися очі.

"Голосуємо!!! За кращий креслоlook #дивовижнілюди#Оляполякова Який??? 👑", - поцікавилася Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Як можна вибрати з досконалості? 💗", "Чесно Оля це та ситуація, коли людина прикрашає одяг!!!!всі фото суппперррр", "Оля, ти просто граціозна і неповторна", "Природну красу ніщо не зіпсує, все тільки підкреслює", "Моя бабуся казала "гарній дівці, гарно й у пірці" . Оля ви прекрасні в будь-якому вбранні! 💐😍".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.