Українська актриса і співачка, «Бджілка» Аліна Гросу, яка полетіла будувати кар'єру і жити в Росії, прочинила завісу таємниці над особистим життям. Не так давно артистка розбурхала фанатів, коли показала обручку і значних розмірів вагітний живіт. Фанати ггадали – ця «вагітність», лише антураж для нового фільму, в якому зараз знімається зірка, або Аліна дійсно чекає на поповнення. Журналістам Гросу розповіла про свою другу половинку.

Аліна зізналася, що вперше їй довелося грати вагітну в фільмі «Замок на піску» для каналу «Україна». Актриса здивувалася, що знімок з знімального майданчика викликав такий ажіотаж в мережі. На насправді, це виявився всього лише муляж. Але Аліна не проти побудувати щасливе сімейне життя і народити діточок.

Вже чотири роки вона зустрічається з хлопцем ім'я Олександр. На публіці свого обранця Аліна не показує, але зізнається, що він уважно стежить за творчістю і дуже переживає, коли кохана знімається в відвертих кліпах.

«Пережив кліп «Хочу я баса», якісь «відносини» хлопцем з кліпу «Собака» та все інше. Стосовно відео на пісню «Хочу я баса», він дивився і казав: «Боже, яка нісенітниця! Звідки це? Навіщо? Чому?», зізналася Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Про весілля Аліна говорить вельми обтічно. «Давайте поговоримо про це у червні» відмахнулася актриса.

Нагадаємо, раніше вагітна Аліна Гросу заявила про трійню.

Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але в цей раз Аліна Гросу вирішила показати, дещо цікавіше, а саме величезний вагітний живіт. На перший погляд це "пузо" практично не відрізнити від справжнього, але, як вже здогадалися шанувальники артистки, живіт бутафорський. Справа в тому, що Гросу знімається в черговому серіалі, і мабуть, роль вимагає "завагітніти".

У підписі до фотографії Аліна Гросу, яка підхопила в Каменських флешмоб «вагітних» написала: "Скільки дітей ви б хотіли? Я – 3-їх. #замокнапеске". Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Деякі користувачі сприйняли всерйоз вагітність артистки і почали її вітати, інші ж просто пишуть їй компліменти.