Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у стильному вбранні. Спокусливі фото співачки з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фотографіях, які з'явилися на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Для фотосесії зірка одягла чорну шкіряну блузку з розрізами і червоними стрічками на ліктях. Ця блуза заправлена в довгу смугасту спідницю із завищеною талією. На ногах артистки чорні черевики.

На одній з фотографій Надя Мейхер відображена більш крупним планом, дивлячись у камеру млосним поглядом, а на другій – вона стоїть ногами на стільці і не дивиться в кадр. Її коротке волосся укладене в красиву і грайливу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Мейхер розповіла про свій бренд.

"Доброго ранку, це не тільки сама наявність ранку, це передусім наш гарний настрій. А коли ранок зустрічає гарною, сонячною погодою, це просто казка. А кому до душі МІЙ БРЕНД @meiher_by_meiher, запрошую дорогих дівчат у свою ТВОРЧУ МАЙСТЕРНЮ. Великими знижками, МИ піднімемо настрій. Доставка по всьому світу (звертатися до @bislan_bislan)", - написала Мейхер і додала також київську адресу своєї майстерні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Шанувальники в захваті від нової фотографії на сторінці Надії Мейхер і засипають її компліментами в коментарях. "Надя, Ви дуже гарна!", "Яка ви красуня!", "Сама елегантність. Процвітання вашому бізнесу, і щоб все задумане здійснювалося", "Ну яка ж все-таки ти розкішна, Надійка, я тебе дуже сильно обожнюю", "Шикарна жінка", "Карколомна красуня", - пишуть в коментарях до фото артистки.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Мейхер-Грановська показала, як любить найбільше.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.