Яна Соломко – екс-учасниця телепередачі "Холостяк" підігріває фанатів чутками про можливе розлучення зі своїм коханим. Любляча дружина і молода мама розмістила неоднозначний пост на сторінці в Instagram.

Яна Соломко – українська співачка, учасниця українського проекту "Шанс", учасниця турецького проекту "Голос", українського шоу "Холостяк", екс-учасниця гурту "REAL O".

Вона написала про те, що рік був складним морально, і тепер вона намагається виправити помилки. Також Яна Соломко написала про те, що люди, яких ми зустрічаємо в житті, приходять не просто так.

Шанувальники пишуть слова підтримки співачці і не роблять їй компліменти.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шанувальники Яни Соломко і фанати телепередачі "Холостяк" стежать за стосунками пари після проекту. Глядачі весь цей час вважали, що пара, яка склалася на проекті, буде щасливою. Але стало зрозуміло, що почуттів не було.

Нагадаємо, Джастін і Хейлі Бібери показали перші фото після весілля. Популярна модельХейлі Болдуін і співак Джастін Бібер зовсім нещодавно побралися. Так, закохана парочка вже встигла позувати для обкладинки культоваго глянцю Vogue, виклавши кілька кадрів в Instagram. Знаменитості приміряли затишні образи в піжамах, загоряючи в шезлонгах і медитуючи на кухонному столі. Варто відзначити, що фотосесією зайнялася легендарний фотограф Енні Лейбовітц.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер у високих ботфортах побешкетувала на ліжку. Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також портал "Знай.uа" писав, що українкам підготували особливий сюрприз до 8 березня. Новим "холостяком" стане україський телеведучий Нікіта Добринін. Його на цю роль обрали самі ж телеглядачі. Творці шоу обіцяють, що в новому, дев'ятому, сезоні "Холостяка" Добринін здивує дівчат романтичними побаченнями і подорожами по найкрасивіших місцях світу. Новий сезон проекту стартує на каналі СТБ.