Ксенія Собчак – журналістка, блогерка, ведуча, член політради партії "Партії змін" – ще минулого року збентежила громадськість своїми заявами, а саме тим, що вона планує балотуватися на пост президента. Проте якщо подивитися на кампанію Собчак, то всі її дії тільки руйнують образ успішного політика.

Публікації у соціальних мережах аж ніяк не позитивно впливають на колишнього кандидата у президенти. Нещодавно Собчак розмістила у соціальній мережі фотографію, на якій у дуже дивну форму склала губи, а також лишила не менш дивний підпис "целую крепко, ваша репка". Прихильникам Ксенії сподобалась фотографія, про що свідчать численні коментарі.

Ксенія Собчак переживає не найкращі часи у стосунках зі своїм чоловіком Максимом Віторганом, скоріш за все це і наклало певний відбиток на поведінку політика. Вона намагається показати, що у неї все добре, проте прихильники Ксенії Собчак, які пам'ятають її ще з проекту "Дом-2", знають, що це не так.

Ксенія Собчак ніяк не коментує свої стосунки із Костянтином Богомоловим, із яким світській левиці приписують роман. Також вона нічого не говорить про свій шлюб із Максимом Віторганом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після закінчення президентських виборів Ксенія Собчак дала багато обіцянок. Одна із них була кинути політику. Проте усі дії у політиці та в соціальних мережах свідчать про зовсім протилежне – Собчак не збирається іти з політики, принаймні найближчим часом.

Нагадаємо, Собчак показала фото голого коханця, і це не Богомолов.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Ксенія Собчак вийшла у світ з новим чоловіком, посварившись з Віторганом. Відповідні фото світська левиця оприлюднила у своєму Instagram, чим збила спантелику багатьох своїх фолловерів.

Також Знай.ua писав про те, що Анна Сєдокова показала подорослішалу доньку. Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.