Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Довгий час в мережі ходили чутки про те, що Вова безробітний і живе за рахунок більш забезпеченої та популярної дружини. Проте нещодавно Дантес похвалився роботою над новим проектом, чим заінтригував шанувальників. Тепер же він показав фотографії з Нью-Йорка.

На фотографії, яка в цей раз з'явилася в записі Володимира Дантеса, він постав на огляд публіки в кумедному образі. Артист зображений голяка у ванній. Вова лежить у воді, його ванна стоїть біля панорамного вікна, за яким відкривається неймовірний вид на Нью-Йорк. Прихильники впевнені, що це фото зробила Надя Дорофєєва, а потім приєдналася до чоловіка у ванні.

У підписі до фотографії Володимир Дантес заявив, що освоїв фотошоп і тепер "малює" ось такі фото. "Якщо комусь досі здається, що пафосу в мені забагато! За пару днів в Нью-Йорку освоїв фотошоп. Взяв фото, де я влітку їду за кермом з ліктем на відкритому вікні, прибрав машину, помістив себе у ванну та на фон кинув вид Києва з лівого берега. Як вам?", - жартівливо написав артист. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нью-йоркські публікації Дантеса і жартувати у відповідь на його пост.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Батьківщину-матір не видно!", "Рідний Київ", "Далеко підеш, досить правдоподібно", "Де можна подивитися на пафосний пост?", "Піде, треба фотошопити далі", "Я прямо відразу так подумала. Ось прямо відразу", "Це вид на Нью-Джерсі?", "Не знав, що з готелю Салют такий вид на Троєщину", "Володимир, можна починати брати підробітки", "Типу блатний", "Навіть звідси видно пару бігбордів «слуга народу – президент»", "Так це ж Чернівці", "Ну прямо профі", "А що Надя не з тобою?", "Бачу хорошого фотографа. Це Надя, дуже гарний силует її у вікні, і ти за кермом теж ок", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва залізла на Дантеса на людях.