Як повідомляють американські ЗМІ, 43-річна Анджеліна Джолі не тямить себе від ревнощів, після звістки про новий роман її колишнього чоловіка.

Як стало відомо, Бредд Пітт закрутив роман із Шарліз Терон. Їхні стосунки тривають уже близько місяця.

Анджеліна Джолі не тямить себе від ревнощів. Вона заявила про те, що переглянула свої сімейні цінності, і тепер вважає, що діти мають рости у повноцінній сім'ї, в якій є і мама, і тато.

Також актриса планує повернути свого колишнього чоловіка. Саме Бред Пітт довгий увесь час стежив за тим, щоб вага його коханої не зменшувалась до критичного стану.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чи вдасться Джолі відбити у конкурентки свого коханого стане відомо тільки через деякий час.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі і сексуальний вікінг врятували НАТО. Підбиваючи підсумки 2018 року, журналісти "Фактору безпеки" спробували з'ясувати, чим для НАТО запам'ятається 2018 рік і хто став ключовою фігурою на шаховій дошці світової безпеки. Трофей у номінації "Людина року НАТО" отримав не військовий командувач і навіть не Генеральний секретар Альянсу. Його розділили сучасний вікінг, який впевнено збирає лайки на своїй сторінці, і Анджеліна Джолі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Настя Каменських посварила фанатів новим фото. Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в незвичному образі.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий репер загинув у жахливій ДТП. В автокатастрофі дорогою на концерт в Кільському університеті в Стаффордширі загинув британський репер Cadet. Про це повідомляє CNN. Це підтвердила сім'я репера, чиє справжнє ім'я Блейн Кемерон Джонсон.