Нещодавно у Києві під час першого півфіналу Національного відбору на Євробачення-2019 визначилася трійка лідерів: YUKO, Brunettes Shoot Blondes і Maruv.

Другий півфінал, який відбудеться 16 лютого, визначить ще трійку фіналістів, а 23 лютого буде названо ім'я артиста, який представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Тель-Авіві. Шанси конкурсантів оцінив український ведучий, продюсер Ігор Кондратюк.

Ігор Кондратюк, український телеведучий, продюсер
Ігор Кондратюк, український телеведучий, продюсер

На його думку, більшість учасників не дотягує до необхідного рівня – такого прориву, як Джамала, не буде:

Джамала "Крила"
Джамала "Крила"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Загалом, результати півфіналу дізнався пізно вночі, а самі виступи дивився вже вранці. При цьому тільки самі номери, без коментарів суддів і Сергія Притули. Давайте, я пройдуся по кожному виконавцю, який виступав в першому півфіналі. Отже, BAHROMA. Для мене вокал соліста був дуже слабким, принаймні , для Євробачення. Для того щоб у групи були якісь шанси пройти на конкурс, треба мати дуже фірмове звучання. А ось його якраз і не було, відповідно музиканти і не пройшли в фінал".

Дивіться: BAHROMA – Назавжди-Навсегда. Перший півфінал. Національний відбір на Євробачення-2019

"Група Brunettes Shoot Blondes буде боротися і далі, але, в принципі, їхня пісня ординарна. Я б сказав, що це - одна з композицій альбому, після якої вже точно повинен йти хіт. Така, "розгойдування". Загалом, слабо", - додав Кондратюк.

Дивіться: Brunettes Shoot Blondes – Houston. Перший півфінал. Національний відбір на Євробачення-2019

Співачка Maruv, котра до речі частенько гастролює в РФ, не знайшла відгуку у серці ведучого. Нічого, окрім епатажу, Кондратюк у ній не помітив.

Дивіться: MARUV – Siren song. Перший півфінал. Національний відбір на Євробачення-2019

"Що стосується вокалу, то вона показала абсолютну імпотенцію. Хоча, не розумію, в чому справа, знаю, що Анна - дівчина співає. Якщо пісня була танцювальним шлягером, тоді її треба слухати в кращому студійному звучанні. Я знаю Maruv, у неї є пара непоганих танцювальних треків - сучасних, драйвових, англомовних і в цьому її плюс. Що стосується епатажу, то на мене він не справив враження. До того ж, я абсолютно байдужий до тих, хто гастролює в Росії з березня 2014 року. Для мене це такий фільтр, який відразу закриває будь-який інтерес до учасника. Мені здається, що з боку артиста, це не зовсім акуратно".

YUKO теж встигли поїздити по Росії, Кондратюк думає, що їх рівень – фестивалі, але аж ніяк не такий конкурс.

Дивіться: YUKO – GALYNA GULIALA. Перший півфінал. Національний відбір на Євробачення-2019

Ігор Кондратюк, український телеведучий, продюсер
Ігор Кондратюк, український телеведучий, продюсер

"ЦеШо" і їх пісня "Ненависть" мені здалася таким, кон'юнктурним стьобом. Влад Троїцький явно робив її для Євробачення, підлаштовуючись під певні закони. Гротеск, звичайно, вийшов, але він абсолютно не для Євробачення. До того ж там мало музики. Знаю, що там буде виступати дует "Анна-Марія", яка брала участь в проекті "Шанс". Я слухав пісню KAZKA і вона мені здалася слабкою".

Дивіться: ЦеШо – Hate. Перший півфінал. Національний відбір на Євробачення-2019

В курсі Кондратюк і про відмову головної фаворитки глядачів Таяни від участі. Ведучий каже: дівчина одразу розуміла, що її пісня занадто слабка, тому і пішла.

TAYANNA
TAYANNA

"Я щиро вірю, що переможець з'явиться в другому півфіналі. Якщо це буде не так, то тоді все дуже сумно. Але, за великим рахунком, думаю, перемогу Джамали нам ще якийсь час "Не переплюнути", - підсумував Кондратюк.

Дивіться: Нацвідбір на Євробачення-2019. Перший півфінал

Нагадаємо, у Києві стартував Національний відбір на Євробачення 2019.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, хто пройшов у півфінал Нацвідбору. Також "Знай.ua" писав, Джамала зачарувала стилем на нацвідборі Євробачення 2019.