Популярна українська співачка Оля Полякова викликала захоплення українців новою серією фотографій. Знімки зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На кріслі в різних вбраннях вона позує на семи фотографіях. Полякова попросила фоловерів оцінити і вибрати найкращий образ. Фанати прийшли в захват від яскравих фото і в коментарях не тільки стали вибирати найкращий, але і засипали співачку компліментами.

"Чудова", "Красуня", "Сексуальна блондиночка", "Лялечка", "Як можна бути такою сексуальною і красивою", "Ноги гарні", "Оля, ти в будь-якому плаття чарівна", – пишуть в мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фанати також зазначили, що на одному зі знімків Полякова в екстремальному міні села надто відверто.

Раніше повідомлялося, що популярна співачка Оля Полякова під час одного з прямих ефірів розповіла свою думку про щеплення.

Під час трансляції в Instagram Полякова різко висловилася в бік антипрививочников:

"Якщо ви не хочете робити щеплення, будь ласка: беріть своїх дітей, саджайте в кибитку і везіть їх у пустелю. Побудуйте там собі халупу, і тільки коли не будете спілкуватися з іншими людьми — будь ласка, можете обійтися без вакцинації. Але якщо ж ви хочете, щоб ваші діти ходили в школу, дитячий сад, розважальні центри — ви зобов'язані їх прищеплювати, тому що інакше ви розносить заразу, розумієте?"

Оля також поскаржилася на те, що нинішня епідемія кору почалася саме через масову відмову від вакцинації.

Нагадаємо, Полякова влаштувала примірку у всіх на очах. Оля Полякова похвалилася масою шикарний нарядів, а фанати не пройшли мимо.

Як повідомляв Знай. ua, дочки Фреймут і Полякової переплюнули зоряних матусь. Епатажність українських зірок зашкалює, але вони виховали собі гідну заміну.

Знай. ua писав, що Оля Полякова накинулася на українських батьків. Полякова розповіла, чому ненавидить антипрививочников.