Днями у Лос-Анджелесі пройшла 61-ша церемонія вручення музичних нагород "Греммі-2019". Зіркою вечора стала співачка Леді Гага.

Артистка отримала кілька нагород, в номінації "Найкраще сольне поп-виконання" за пісню Joanne, а також статуетку за "Найкраще поп-виконання групою або дует" за саундтрек до фільму "Зірка народилася", режисерський дебют Бредлі Куперу, про це інформує ТСН.

Леді Гага

"На червону доріжку Гага приміряла доволі гламурний образ. Одягла сріблясту сукню від Celine з воланами і високим розрізом. До вишуканої сукні підібрані туфлі кольору металік на дуже високих підборах. А також коштовне кольє і сережки. Макіяж артистки також був дуже насиченим, а волосся Гага просто розпустила по пробору", - повідомляється.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Для шоу Леді Гага переодяглася в блискучий костюм з глибоким декольте і чоботи. Співачка своїм драйвовим виступом запалила публіку.

Також модні критики звернули увагу на ще одну зірку. Бредлі Купер цього вечора перебував у Лондоні, де також отримав нагороду за роботу над фільмом на престижній британській церемонії BAFTA. А ось Леді Гага не чекала такого успіху навіть розчулилася стоячи на сцені.

Бредлі Купер

Нагадаємо, британська академія кіно і телевізійних мистецтв оголосила список переможців щорічної премії BAFTA. Найбільшу кількість нагород у цьому році отримав фільм грецького режисера Йоргоса Лантімоса "Фаворитка". Стрічка визнана кращою в семи номінаціях.

Щорічна церемонія нагородження переможців відбулася в неділю, 10 лютого в Альберт-холі в Лондоні. Премію BAFTA часто називають індикатором майбутнього голосування Американської кіноакадемії, яка визначає переможців "Оскара".

Як повідомляв Знай. ua, яскраві зірки-номінанти запалили на ланчі Оскара 2019. Традиційно перед нагородженням на премію Оскар відбувається передсвяткова вечірка.

Знай. ua писав, що Леді Гага в несподіваному образі затьмарила всіх на модній тусовці. 32-річна співачка Леді Гага відвідала сніданок номінантів на кінопремію "Оскар-2019".