Стали відомі переможці першого півфіналу Національного відбору на Євробачення 2019 – ними стали троє учасників, серед яких MARUV і YUKO. Варто відзначити, що вони дають концерти на території країни-агресора.

Завідуюча відділом культури у виданні "Високий замок" Галина Гузьо - одна з величезної кількості обурених тим, що відбувається, користувачів, хто висловив своє обурення списком фіналістів конкурсу.

Галина написала на своїй сторінці у Facebook: "Взагалі перший півфінал Євробачення по-українськи вийшов досить нудним... Було мало музики. Переважали неординарні персонажі і несподівані експериментальні жанри. Результати таблиці на фото. Чекаємо другого півфіналу - та музики! P. S. У фінал вийшли двоє гастролерів з Росії - MARUV i YUKO. Вокалістка другого - громадянка Росії, яка, правда, начебто отримала посвідку на постійне місце проживання в Україні. Наші реалії".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відома українська співачка Ольга Полякова опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі серію чудових фотографій. Вона позує на кріслі в різних вбраннях і всього на семи фотографіях. Полякова попросила фанатів оцінити і вибрати найкращий образ. Користувачі прийшли в захват від яскравих фото і в коментарях не тільки стали вибирати кращий, але і засипали співачку компліментами.

Як повідомляв портал "Знай.иа": перша трійка півфіналістів Євробачення вже відома, а незабаром відбудеться ще один півфінал, який визначить ще трьох конкурсантів. Шанси на успіх кожного з бажаючих представити Україну на конкурсі оцінив Ігор Кондратюк. На його думку, більшість учасників зовсім не дотягує до необхідного рівня і не варто навіть сподіватися на такий прорив, як Джамала.

ТакожЗнай.иа" писав, що популярний російський співак Влад Топалов опублікував в Instagram пост, де позує у медичній масці. Топалов поскаржився, що не може бачитися з маленьким двомісячним сином, якого народила йому телеведуча Регіна Тодоренко, щоб не заразити його, і тому відчуває себе ізгоєм у власному будинку. Проводить час на самоті в іншій частині будинку і сподівається якомога швидше одужати, щоб скоріше возз'єднатися зі своєю родиною.