Слідом за Настею Каменських, Потап опублікував у своєму Instagram фотографію з іншою дівчиною. Про це передає Clutch.

Як відомо, колишнім колегам по групі Потапу і Насті Каменських давно приписують роман. Фанати впевнені, що артисти живуть разом, і навіть чекають на спільну дитину. Однак, днями Каменських опублікувала у своєму Instagram фото з іншим чоловіком. В stories з'явився знімок, на якому вона позує з ведучим проекту Голос Юрієм Горбуновим у шапочках бренду Mozgi.

У той же час в Instagram Потапа з'явився точно такий же знімок з дружиною Горбунова Катею Осадчою. Деякі шанувальники побачили у цьому пряме підтвердження того, що скоро знаменитості перестану приховувати свій роман.

"Хочу таку шапку!", "Чесно кажучи ви дуже схожі, як брат і сестра", "Скоро напишуть, що Потап з Осадчою коханці", "Якщо поєднати це фото з фото Насті і Юри — можна отримати повну колекцію", "О боже, чесно не подобається мені, ну нічого у всіх свої погляди, і вона не зобов'язана всім подобається", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських зробила селфі в одному із закладів Києва. Так, артистка знову продемонструвала шкідливу звичку, засовуючи пальці в рот, а фанати помітили, що груди Насті сильно збільшилася у розмірах. Втім, нещодавно виконавицю також запідозрили у вагітності.

"#dayoff", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Звідки у Насті цицьки з'явилися? Силікон ? У Маямі ще була плоска", "Бюстгальтер явно переповнений пуш-ап😂 В купальнику у Насті груди дитини😂", "Ну, вистачить гризти нігті!", "Не гризи нігті! Тебе ж просили.🤣", "Нааасть ти вагітна??".

Нагадаємо, Настя Каменських засвітилася в обіймах з загадковим незнайомцем.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Потап підігрів інтерес фанатів до повернення легендарного дуету з Настею Каменських.

Також Знай.uа писав, вагітна від Потапа Каменських розчулила мережу новим відео.