У Instagram-акаунті Дмитра Монатика з'явилася нова тенденція - співак все частіше ділиться зі своїми підписувачами моментами з особистого життя, публікує зворушливі фото зі своїми синами, повідомляє Cosmopolitan.

Ось і днями артист зворушив підписувачів рідкісним сімейним знімком, на якому позує разом зі своїми синами - втрьох вони повністю поглинені грою на фортепіано, і виглядають, як справжня рок-група.

Крім зворушливого кадру, Монатік опублікував і відео, на якому один з його хлопців ніяк не може відірватися від музичного інструменту.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, як популярний співак Монатік ретельно оберігає свою родину від зайвої уваги громадськості та ЗМІ. Тому вкрай рідко в його блозі з'являються кадри з синами або дружиною Іриною. Однак у неділю, 10 лютого, артист вирішив порадувати своїх шанувальників в Instagram. Монатік опублікував чарівне сімейне фото, на якому видніються двоє маленьких синочків співака.

Також "Знай.ua" писав: "Не так давно кліп Глибоко у виконанні Наді Дорофєєвої (ДоДо) з групи« Время и Стекло »і співака Монатика набрав понад 50 мільйонів переглядів. Надя вирішила похвалитися цим на офіційній сторінці в Instagram, виклавши провокаційне бекстейдж -фото, де гуляє в одному купальнику поряд з Монатік. Здається, вони чудово проводять час разом - енергія від цього фото б'є через край навіть незважаючи на те, що кадр постановочний. бідний, бідний Дантес - йому краще дивитися в обидва, поки спокусливу жінку не відбив хто-небудь не менш п Відомими. Фанати оцінили новий пост Дорофеєвої, під ним розігралася справжня буря коментарів. «Я не могла не викласти це фото і не приурочити до наших 50,000,000 переглядів Глибоко. Ми з Дімою Монатік дякуємо всю команду! І спасибі всім, хто дивиться. Інакше було б нудно! »- написала українська виконавиця."

Як повідомляв "Знай.ua", українська співачка Тіна Кароль в ефірі "Голос країни" приревнувала Дана Балана до учасниці. Зовсім недавно пройшов третій випуск проекту "Голос країни", одним з головних відкриттів якого стала учасниця Катерина Біжу. Вона виконала пісню Dragostea din tei молдавської групи O-Zone, явно прагнуть посісти в сторону Дан Балана.