Український виконавець Melovin, який минулого року представляв нашу країну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення», назвав своїх фаворитів Нацвідбору на пісенний конкурс. 21-річний співак заявив, що цього року буде вболівати за Maruv, про що стало відомо після його виступу в якості запрошеної зірки в першому півфіналі минулої суботи.

Melovin розповів журналістам: "Подивимося, як Kazka виступить в живу в наступному півфіналі. Але від всіх інших Maruv виділяється тим, що, виходячи на сцену, вона вже зірка. І це дуже помітно, це не можна якось відкинути. Ось вона виходить до публіки, і я розумію, що в принципі, я дивлюся не на учасника, а на артистку, що відбулася, яка з'явилася і дала всім жару. Хоча до виходу пісні я не розумів, як Maruv може вписатися в "Євробачення". Зараз бачу, що це може бути прикольною колаборацією, нетиповістю на сцені. Наскільки я пам'ятаю, подібного на конкурсі ще не було".

Варто відзначити, що Melovin звернув увагу на групу "ЦеШо", яка в першому півфіналі отримала схвалення глядачів, проте у фінал їй вийти не вдалося.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Другий півфінал Нацвідбору-2019 відбудеться вже в найближчу суботу і в ньому приймуть участь такі виконавці:

1. Laud

2. Braii

3. Kazka

4. Кіга Mazur

5. Ivan Navi

6. Khayat

7. Anna Maria

8. Freedom jazz

За результатами голосування глядачів та членів журі у фінал пройшли Brunettes Shoot Blondes, Maruv і Yuko.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Кім Кардашьян опублікувала знімок з далекого 2007 року, а також згадала про пограбування, яке сталося з нею в Парижі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Сергій Притула відвідав в рамках свого туру кілька українських міст, розташованих на тимчасово окупованій території нашої країни і зробив висновок, що українці сильно згуртувалися за час агресії сусідньої країни.

Також "Знай.uа" писав, що Емілі Ратаковски розмістила на своїй сторінці в соцмережі знімок з чоловіком, який фанати знаменитості сприйняли неоднозначно.