Меган Маркл і принц Гаррі увечері 12 лютого відвідали виставу, який відбувся в лондонському Музеї природознавства. Подання було приурочено до 210-річчя Чарльза Дарвіна, повідомляють "ФАКТИ".

Герцогиня Сассекская вперше з'явилася на людей після скандалу, який спровокував її батько Томас Маркл. Раніше він опублікував адресований йому особистий лист Меган, який викликав безліч пересудів у пресі і соцмережах. Меган виглядала впевненою в собі і усміхненою, як завжди.

Після тріумфу Кейт Міддлтон, яка напередодні відвідала церемонію вручення премій BAFTA в розкішному білому платті і затьмарила собою кінозірок, публіку цікавив хід Меган.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За повідомленням Daily Mail, вагітна дружина Гаррі вибрала не вечірній туалет, а «офісний» елегантний ансамбль обтягуючі живіт сукню від американського бренду Calvin Klein практично того ж відтінку, що і Кейт кремового. Пальто в тон від британського дизайнера Amanda Wakeley ціною 1155 доларів, оливкового кольору замшеві туфлі і клатч.

Нагадаємо, Томас Маркл дав чергове скандальне інтерв'ю, в якому порівняв королівську сім'ю з сектою.

Новий скандал у королівській родині знову розгорівся через батька Меган Маркл. Чоловік дав скандальне інтерв'ю.

74-річний Томас Маркл порівняв королівську сім'ю з секти саєнтологів або з героями фільму "Степфордский дружини". Дана заява чоловік зробив у бесіді з журналістами The Sun.

"Вони як саєнтологи, або як Степфордская сім'я. Коли вони чують, як хтось щось говорить, вони просто закривають двері. Їм потрібно висловлюватися!.. Вони схожі на культ — такий, як саєнтологія — тому що настільки потайливі. Вони закривають двері, опускають штори, затикають вуха пальцями, щоб нічого не чути", - заявив батько герцогині Сассекской.
ї

Як повідомляв портал "Знай.uа" Меган Маркл знайшла спосіб закрити рот рідного батька.

"Знай.uа" писав, що батько Меган Маркл наживається на її одруженні – він із задоволенням роздає інтерв'ю різним таблоїдам і отримує за це гроші.