Загадкове зникнення учасниці "Холостяка" сколихнуло простори інтернету. Так, відома модель родом з України Ксенія Бурда розбурхала своїх підписників черговим постом в "Instagram". Там говориться, що її близька подруга зникла. Мова йде про учасниці відомого телевізійного шоу "Холостяк" Розу Герц (Анастасію Матрьоніну). Дівчина вже більше двох тижнів не виходить на зв'язок. За інформацією наданою її родичами і знайомими перед зникненням вона як раз відпочивала в ОАЕ. 30 січня Анастасія повинна була повернутися додому, прибувши в "Шереметьєво".

Ксенія Бурда про зникнення подруги

Остання інформація про дівчину також датується 30 січня. Тоді Матрьоніна з'явилася в мережі крайній раз перед зникненням. Дівчина поділилася зі своїми підписниками фотографією на борту літака, а до цього, 29 січня вона опублікувала знімок з готелю Jumeirah Zabeel Saray в Дубаї. З тих пір Анастасія не була онлайн.

Останнє фото зниклої було з вікна літака

«Пропала наша подруга Анастасія Матронина @nastiamatro. Останній раз виходила на зв'язок 30 січня 2019 року, до сьогоднішнього дня про неї нічого не чути ,на повідомлення не відповідає ,телефон не в зони доступу. Настя поверталася до Москви з Дубай в аеропорт Шереметьєво 30.01.2019,останні сториз з її интаграма були зняті в літаку, після цього ніхто нічого про неї не чув. До будинку Настя так і не доїхала. Будь ласка, якщо Ви хоч щось знаєте про місце знаходження Насті чи володієте якоюсь інформацією, будь ласка, зв'яжіться з нами. Ми дуже переживаємо», - написала Ксенія Бурда.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Бред Пітт закрутив роман з Шарліз Терон, але не зміг дечого приховати.

Як повідомляв портал "Знай.ua"Волочкова вимагає у колишнього 100 млн: живе на її гроші, містить баб

ТакожЗнай.ua" писав, Любовний трикутник Володимира Кличка: Панеттьєрі залишила Хикерсона, щоб відпочити з дочкою і боксером