Розлучення скандальної української співачки Ані Лорак з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу стало найбільш обговорюваною подією 2018 року. Вони прожили разом 10 років, та 31 грудня перестали бути подружжям. Рішення суду вже опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Конкретна причина розлучення так і не названа. Є лише стандартні фрази, мовляв Лорак і Мурат вже не є подружжям, так як не зійшлися поглядами на сім'ю. Подейкують, що останньою краплею для Лорак стали зради Мурата.

У пари залишилася маленька донька. Зараз 7-річна Софія проживає разом з матір'ю, однак припускають, що це ненадовго. Не виключено, що батько дитини може забрати дочку у велелюбний співачки, щоб дівчинка не росла в суспільстві іншого чоловіка. Адже Лорак приписують роман з російським співаком Сергієм Лазарєвим.

Раніше Мурат зазначив цінність справжніх і міцних відносин. Чоловік популярної поп-діви Ані Лорак, бізнесмен і ресторатор Мурат Налчаджиоглу розмістив в InstaStories таємниче і щемливе філософське послання про цінності відносин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Бережіть один одного. Зараз такий час, що дуже складно знайти щось дійсно варте уваги, сьогодення", - говориться у мудрому надписі.

Варто відзначити, що Софія є єдиною дитиною турецього бызнесмена, який не захоче так просто розлучатися зі спадкоємицею.

У той же час Сергій Лазарєв поділився знімком з українською артисткою Ані Лорак та її дочкою. Він опублікував фото, на якому стоїть разом зі співачкою і тримає 5-річну Соню на руках. Шанувальники Лорак тут же почали писати, що Лазарєв стане новим батьком для Соні і замінить чоловіка-зрадника.

Нагадаємо, що невдалий макіяж Ані Лорак посварив її фанатів: будь ласка, зупиніться.

Як писав "Знай.ua", Лорак розлучається з Муратом і ділить дитину: деталі і версії сторін.

Також "Знай.ua" писав про те, що Лорак роздяглася прямо на вулиці: як школярка.