Остання серія "Татусевих дочок" вийшла ще в 2013 році. З тих у спогадах практично всіх шанувальників головні героїні серіалу так і залишилися юними школярками з підлітковими проблеми. А ось усвідомити, що дівчатка виросли (старшій сьогодні 32 роки!) - не так вже і просто!

Так, наприклад, Дарина Мельникова вже вдруге стала мамою, найменша актриса ділиться романтичними світлинами зі своїм коханим, а Мирослава Карпович вирішила спробувати себе в ролі моделі.

Днями співачка взяла участь у відвертій фотосесії, яка спровокувала бурхливі обговорення в мережі. На чорно-білих знімках Мирослава позує лише в одних штанах, прикриваючи оголені груди рукою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Багато шанувальників прийшли в захват від стильних кадрів Карпович і засипали її компліментами. Інші ж, навпаки, звернули увагу на дуже худу фігуру знаменитості.

Раніше ми писали, що актор Михайло Козаков сильно змінився з часів зйомок у російському серіалі "Татусеві дочки". Багато шанувальників не можуть повірити, що повний підліток і накачаний чоловік – це один і той же чоловік.

Козаків зник з телеекранів країни після зйомок в серіалі "Татусеві дочки" в ролі пухкого дурного хлопця на ім'я Ілля Полежайкін. Саме таким, незграбним хлопцем з волоссям до плечей і запам'ятали його глядачі і шанувальники популярного серіалу

Однак на свіжих знімках від того персонажа не залишилося і сліду. Днями в мережі з'явилися нові знімки 30-річного Казакова, який сильно схуд і обзавівся спортивною фігурою.

Також ми повідомляли, що відома російська актриса 16-річна Катерина Старшова, зірка популярного серіалу "Татусеві дочки" показала в Instagram досить відверті фотографії з відпочинку у Сан-Марино.

Так, на знімках дівчина позує в бікіні, демонструючи струнку, спортивну фігуру. Варто відзначити, що Катя займається фігурним катанням.

Нагадаємо, зірка сімейного серіалу показала 18+.

Як повідомляв Знай.uа, Дженіфер Еністон блиснула пишними формами у вузькому платті.

Знай.uа писав, 50-річна Кідман вразила кам'яним обличчям.