Зірки, які кожен день постають перед великою публікою, прикладають масу старань, для того щоб покращувати себе і виглядати ще більш і більш привабливо. Безперечно, заняття спортом, різноманітні б'юті-процедури і серйозний відбір гардероба роблять їх чарівними, однак адже досконалість, як ми знаємо, не має меж.

Артисти, телеведучі, музиканти та актори, як правило, схильні звертатися до всіляких методикам, для того щоб виглядати ще краще, привабливіше і обаятельнее. Ліквідувати невеликі (або не дуже) недоліки власної зовнішності - мета не з простих, в разі якщо мова йде про справжні досягнення. Нерідко, якщо необхідно негайно виправити той чи інший-або недолік (нехай навіть і абсолютно незначний) на допомогу прибуває прославлений фотошоп. Зірки до такої міри звикли до думки, що вони ідеальні, що на їх персональних сторінках в соціальних мережах користувачі раз у раз помічають сліди фоторедактора.

Українська красуня Ані Лорак для багатьох - еталон жіночності, елегантності та витонченості. Незважаючи на те, що в 2018 році Кароліні виповнилося 40 років, вона як і раніше виглядає досить молодо і свіжо. Ось тільки сотні її фанатів раз у раз помічають разючі зміни в зовнішності, особливо на знімках, які артистка публікує в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Багато акцентують увагу на тому, що Ані захопилася пластичними операція (які, до речі, помітно змінили її риси обличчя), інші ж сміються над явно «відфотошоплений» стрункими ногами і неприродно тонкою талією. Власне, розмиті контури частково підтверджують любов «Діви» до графічних редакторів.

При цьому образ зірки вкрай не сподобався фоловерів. Коментатори активно взялися виписувати під фото Лорак про недоліки фігури, про фотошопі, яким вона невміло користується і обвислій грудей. До слова, були й уважні передплатники, що відзначили втому в очах зірки. На їхню думку, жінка немов робить вигляд, що все нормально, продовжує виставляти і робити подібні фото, ось тільки погляд все видав і насправді все не так добре, як здається.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.