Семен Слєпаков госпіталізований в одну із московських клінік з-за проблем з серцем. Семен давно страждає від порушення ритмів серця. Зараз йому належить пройти курс лікування.

Як відомо, артист рідко скаржився на проблеми із самопочуттям. Останнім часом визнавав, що у нього, як і всіх росіян настали важкі часи.

Семена Слєпакова госпіталізували

Після огляду, лікарі заявили, що незабаром випишуть актора і співака Семена Слєпакова і він зможе виїхати додому. Але в той же час, Семену Слепакову доведеться приймати препарати будинку. До того ж, Семену Слепакову регулярно - раз чи два в тиждень - доведеться навідуватися в лікарню для огляду.

Напередодні Нового року Семен Слєпаков порадував шанувальникам пісню "Важкий рік", в якій іронічно висміюється відношення більшості людей до цього свята.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Семен Слєпаков
Семен Слєпаков

Відзначається, що Слєпаков в новій роботі красиво висміяв манеру багатьох людей і росіян зокрема скаржитися на проблеми року, що минає, і обіцяти, що в новому році життя обов'язково стане кращим, - однак, така ситуація повторюється з року в рік.

Дивіться: Слєпаков, "Важкий рік"

Нагадаємо, американська співачка представила кліп на пісню Greatest Love, режисером якого стала українка Саша Самсонова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак та Мурат ділять дитину після розлучення.

Також "Знай.ua" писав, що донька Джонні Деппа виклала відверті фото в коротенькій піжамі.