У відомого голлівудського актора Джонні Деппа нова любов. Зараз всі фанатки напружилися, цікаво хто його нова пасія?

Почнемо з самого головного, що Джонні Деппу вже п'ятдесят п'ять років, і він відомий у всьому світі актор. Про нього багато розповідати не варто. До чого я це все - ви зрозумієте далі.

У Белграді папараці сфотографували Джонні з його новою дівчиною. Зі слів фотографів, виглядає вона дуже молодо. Вони навіть не виключають, що вона може бути ровесницею дочки актора, а то і молодше.

До речі, доньки Деппа скоро виповниться двадцять років. Хм, якщо припустити, що нової пасії Деппа двадцять років, то різниця у віці тридцять п'ять років, а якщо вона ще молодше, хоча б на три роки, то це вже педофілія. Але не будемо про сумне. Любові всі віки покірні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тим не менш користувачі соціальних мереж згодні з фотографами, що дівчина виглядає дуже молодо і швидше за все вона лише перейшла з юнацького періоду в більш дорослий.

Нагадаємо, актор Джонні Депп розсердився на свою дочку за її витівок. Дев'ятнадцятирічна дівчина знялася у досить відвертій фотосесії, де позує без бюстгалтера.

Знай.uа повідомляв, що українська співачка Тіна Кароль показала себе без мейк-ап. Шанувальники зірки обдарували її компліментами. У коментарях до посту, вони сказали, що суддя шоу "Голос країни" виглядає дуже красиво і природно і що їй можна виходити на сцену без грімма.

Знай.uа писав, що виконавець Дан Балан словесно напав на Тіну Кароль. Він заявив, що вона не може справлятися з труднощами. Фанати прийшли в лють і стали на захист єдиної жінки-судді. Шанувальники попросили Потапа розібратися з хамовитим Дан Баланом.