Після того, як відома хіп-хоп виконавиця Карді Бі виграла престижну премію "Греммі", церемонія якої днями пройшла в Лос-Анджелесі, на її адресу посипалася гора критики і гнівних коментарів.

Багато фанатів музики визнали перемогу співачки в номінації "найкращий реп-альбом" незаслуженою. Відомо, що Карді стала першою жінкою, яка стала лауреатом у цій категорії. Про це пишуть американські ЗМІ.

Тим не менш головним критиком хіп-хоп співачки стала Аріана Гранде, яка в цьому році оголосила бойкот премії і не з'явилася на ній. Оскільки у списку номінантів був альбом її колишнього бойфренда Мака Міллера, який помер у минулому році, дівчина розлютилася, що перемога дісталася не загиблому від наркотиків співакові, а Карді.

Аріана опублікувала декілька постів підряд, в яких називала рэпершу сміттям, і обматюкала її. Після негативних коментарів через її перемогу в "Греммі" Карді навіть вдалася до того, що видалила свій аккаунт в Instagram.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Важко бути жінкою в цій індустрії. Ми так старанно працюємо, долаючи неповагу, просто, щоб створити мистецтво. Я люблю тебе, Карді. Ти заслужила свої нагороди. Давайте святкувати її перемогу. Підтримайте її і віддайте належне. Вона смілива", - написала зірка.

Варто нагадати, що днями в Лос-Анджелесі відбулася 61-а церемонія вручення музичних нагород "Греммі-2019". Зіркою вечора стала співачка Леді Гага. Артистка отримала кілька нагород, в номінації "Найкраще сольне поп-виконання" за пісню Joanne, а також статуетку за "найкраще поп-виконання гуртом або дует" за саундтрек до фільму "Зірка народилася", режисерський дебют Бредлі Куперу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки пройшов ланч всесвітньо відомої кінопремії "Оскар", де побували зіркові номінанти - Леді Гага, Рамі Мальок, Бредлі Купер, Гленн Клоуз і багато інших знаменитостей. Про це стало відомо завдяки сюжету "Сніданок 1+1".

Найкращі сценаристи, актори, продюсери та кінооператори зібралися в одному з готелів Беверлі Хіллс для своєрідної репетиції найпрестижнішої кінопремії світу. Відомо, що її проводять щорічно перед врученням "золотих" нагород.

Нагадаємо, яскраві зірки-номінанти запалили на ланчі Оскара 2019: Рамі Мальок, Леді Гага і Рейчел Вайс.

Як повідомляв Знай.uа Леді Гага в несподіваному образі затьмарила всіх на модній тусовці.

Знай.uа писав, Леді Гага показала архівні фото 20-річної давності.