У різному віці звичні книги сприймаються інакше. Різниця світосприйняття не оминула і книги про Гаррі Поттера. На цей раз мова пішла про п'ятої частини серії романів Джоан Роулінг "Гаррі Поттер і Орден Фенікса".

Відповідна дискусія розгорілася в Twitter.

Дівчина Ганна з Торонто заявила в мережі, що після народження дитини подивилася інакше на відносини юного чарівника і двох інших героїв книги: хрещеного батька Гаррі Сіріуса Блека і Моллі Візлі — турботливої матері великого сімейства Візлі.

"Орден Фенікса повинен називатися "Гаррі Поттер і 267 випадків, коли місіс Візлі була права, але всі її ігнорували, бо вважали істеричкою", - зазначає дівчина.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Інтернет-користувачі підтримали дівчину і виступили на захист героїні. Вони відзначили, що місіс Візлі була у книзі однією з небагатьох дорослих, яка не забула про те, що Гарі і його друзі в першу чергу є дітьми.

А ось поведінка хрещеного батька Гаррі Поттера користувачі засудили. Учасники дискусії відзначили, що відносини Сіріуса і Гаррі можна охарактеризувати, як токсичні.

"Було б класно, якщо б Люпин відвів Сіріуса в бік і натякнув, мовляв, "я знаю, що ти любиш Гаррі, але твою поведінку по відношенню до нього шкодить його емоційному і фізичному здоров'ю, і я збираюся знайти тобі терапевта", - зазначає Ганна.

Нагадаємо, Деніел Редкліфф розповів про новий Гаррі Поттера. Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф відповів на головне питання.

Як повідомляв Знай. ua, Гаррі Поттера назвали самого крутого персонажа. Читачі знайшли докази, що місіс Візлі найкрутіша в Ордені Фенікса

Знай. ua писав, що фанати Гаррі Поттера назвали місіс Візлі найкрутішим героєм. Читачі знайшли докази, що вона сама крута в Ордені Фенікса.