42-річний актор Орландо Блум і 34-річна співачка Кеті Перрі оголосили про свої заручини на День Святого Валентина. Цим щаслива наречена похвалилася у своєму Instagram.

Судячи по знімку, на заручини Блум подарував коханій розкішне кільце у формі квітки. Пару пов'язують тривалі стосунки: з дня їх знайомства минуло вже три роки. Поки що невідомо, коли і де буде проходити церемонія, але фанати радіють, що вона все таки буде.

Варто відзначити, що до появи Кеті Перрі в житті Блума була не менш яскрава жінка. Він був одружений на моделі Victoria's Secret Міранді Керр, яка подарувала йому сина - восьмирічного Флінна. Кеті була одружена з коміком Расселом Брендом і дуже важко переживала розлучення.

Орландо Блум
Орландо Блум

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше повідомлялося, що папараці вдалося зловити популярного британського актора Орландо Блума разом з подругою Кеті Перрі та 8-річним сином Флінном під час відпочинку в боулінг-клубі.

Про це пишуть таблоїди і публікують фото.

Журналісти відзначають, що колись Флінн Блум був улюбленцем папарацці і, приблизно як зараз дочка Ірини Шейк і Бредлі Купера Лея, регулярно ставав героєм милих фотосюжетів. Проте після розлучення батьків хлопчик на довгий час випав з поля зору фотографів.

Як хлопчик виглядає зараз, можна побачити лише на випадкових кадрах. Папарацці вдалося зняти якраз такий випадок: Флінна разом з батьком і його дівчиною Кеті Перрі "зловила камера" під час походу в розважальний центр Pine Bowling в Студіо Сіті.

Варто нагадати, що ініціатором того, щоб берегти Флінна від громадської уваги, виступає Міранда. Після початку нових стосунків з мільярдером Еваном Шпігелем вона особливо ретельно стежить за тим, щоб ЗМІ не втручалися у її приватне життя.

Нагадаємо, Орландо Блум і Кеті Перрі показали те, про що брехали їх фанати.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кеті Перрі засліпила Селін Діон лицарською бронею.

Також Знай.uа писав, Орландо Блум облажався через iPad.