З тих пір, як Росія відкрито атакувала українську територію пройшло чимало часу, протягом якого багато акторів, політиків і простих громадян країни-агресора висловили свою думку щодо України і всього того, що відбувається в цілому. Здоровими їх судження назвати не можна, що викликає певні сумніви в адекватності більшості росіян, а також переконує в тому, що пропагандистська машина Путіна працює, як годинник.

Українська актриса Ада Роговцева дала інтерв'ю каналу ZIK, в ході якого заявила - росіяни впевнені, що українці гірші за них. Вона розповіла: "Їх привчили, що українці гірші, що ми – вигаданий народ, вигадана мова, "молодший брат". Вони завжди дуже поблажливо ставилися до нас. Я цього ніколи не відчувала, бо не дозволяла цього. Щоб там працювати, треба було знати їх мову. Я її знала без акценту. Вони вважають, що Крим російський і Севастополь – "російське місто", – наголосила вона.

Також Роговцева переконана, що "це вкорінювалося не один десяток років". Актриса заявила, що змінити ситуацію не вийде і резюмувала: "Їх не можна переговорити, перевчити, напевно, треба ізолювати себе від них".

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відома українська сценаристка і режисер Оксана Байрак планує в поточному році народити первістка, незважаючи на досить серйозний вік у 55 років. Як знаменитість розповіла: "Цього року хочу народити дитину. Я вже рішуче налаштована. В моїй новій квартирі, де зараз закінчується ремонт, є дитяча кімната та дитяча ванна. Молю Господа, щоб у цьому році у мене з'явилася моя Ліза".

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний білоруський співак, лідер груп Brutto і "Ляпис Трубецкой" Сергій Міхалок став батьком втретє. Про знаменну подію в родині артиста стало відомо з публікації на сторінці Brutto в Instagram.

Також "Знай.uа" писав, що Єгор Крутоголов, відомий гуморист і учасник Дизель шоу в черговий раз порадував своїх шанувальників веселим знімком, який опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.