Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила зворушливо привітати дочку з Днем народження.

Для цього Марія опублікувала на своїй сторінці миле фото з 15-річною Наною і написала довгий пост про свою дівчинку. На фотографії телеведуча в світлому вбранні обіймає зі спини подорослішалу дочку в темному одязі. У обох розпущене волосся і легкий макіяж. При цьому 15-річна Нана виглядає майже ровесницею зіркової мами.

"Нана «постукала» у цей світ п'ятнадцять років тому першою ударною сутичкою в 4.50 ранку. Дивно, але це був саме той час, на який у мене був заведений будильник останні п'ять років (я вставала на «Підйом»). Потім близько сімнадцяти годин ми з нею важко боролися за можливість їй з'явитися на світ... Коли, нарешті, це сталося, я не почула положений дитячий плач і втратила свідомість від шоку і страху, що з моєю дівчинкою щось не так, що ми не впоралися... Привівши мене до тями, лікарі пояснили, що дитина просто втомилася так довго і вперто «народжуватися», і елементарно заснула! Це велика рідкість, але так буває.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У цьому вся #мояНана – вона завжди чітко знає, чого хоче. Вона ніколи не була усіпусічнною дитиною. Мені здається, вона, в принципі, не вкладається в стандартне поняття «дитина» – моя дівчинка прийшла в це життя з дуже зрілою душею! Вона самовіддано йде до своїх цілей, і відразу ставить собі нові. Її позиція непохитна. При цьому у мене завжди відчуття, що в минулому житті вона була вихованкою інституту благородних дівиць – настільки вона інтелігентна й поважна у всіх своїх проявах.

Часом я ловлю себе на думці, що беру з неї приклад у тому, як потрібно холоднокровніше дивитися на речі, які, дійсно не заслуговують моїх нервів... І так, я поважаю і буду поважати будь-яку її позицію, тому вона вкрай рідко з'являється у мене в публікаціях! Але сьогодні можна, вона це знає. Сьогодні і моє свято – моїй найчудовішій дівчинці з дорослими очима #15років. Люблю тебе, мій аНАНАсик", - зворушливо написала телеведуча.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.