Відома українська співачка, солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва відверто розповіла про рішення Зеленського балотуватися в президенти.

Про це стало відомо завдяки сюжету програми "Світське життя".

За словами Наді, коли вона побачила привітання з Новим роком від Зеленського, то була шокована.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

"Коли я побачила вітання на Новий рік, у мене випала тарілка, тому що це було реально круто. І ми аж зааплодували, закричали. Це було дуже епатажно. Мені приємно звичайно, тому що я знаю цю людину. Знаю вже дуже добре і мені було приємно, скажу чесно", - заявила Надя.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Варто нагадати, що все яскраве, блискуче, з шипами, кучеряве і глянсове зібралося в одному місці. У Нью-Йорку начебто тільки стартув, але вже підходить до свого кінця тиждень моди. Модельєри показали майбутні тенденції на весну-літо і зиму-осінь 2019 року. Основний акцент було зроблено на сумках та формах одягу. Варіації іноді доходять до абсурду. На моделях можна було побачити або величезні сумки-відра, або ж навпаки до того мініатюрні сумочки, що максимум, що туди поміститься губна помада, і то в мініатюрі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Надя Дорофєєва зворушливо привітала своїх шанувальник з 14 лютого. У День всіх закоханих Надя Дорофєєва вирішила піти не по стандартному шляху, і привітати в соцмережах не чоловіка, а підписників. В Instagram артистки з'явилося зворушливе звернення до улюблених шанувальниць.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої розповів, що дарувати на День Закоханих: лайфхаки для жебраків.

Як повідомляв Знай.uа Дорофєєва зачарувала образом від українських дизайнерів: Нью-Йорк в шоці від цієї богині.

Знай.uа писав, Дорофєєва зізналася у коханні культовому красунчику, і це не Дантес.