Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у несподіваному образі разом зі ще одним відомим телеведучим Сергієм Притулою.

На фотографії, яка з'явилася в записі Лесі, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Телезірка фотографує себе в дзеркало в гримерці, а за її спиною визирає Сергій Притула, який вже не вперше став ведучим Нацвідбору на Євробачення 2019. За словами Лесі Нікітюк, вона благословила Притулу на це.

На знімку Леся з'явилася в повністю чорному образі. На ній коротенька шкіряна спідниця з дюжиною пряжок, відкритий топ, який ледь утримує груди, і легка курточка. Волосся Лесі розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала насиченою сливовою помадою. При цьому зірка мило посміхається і дивиться в камеру.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Благословила Дмитровича @siriy_ua на ефір. Спаси і сохрани цю публікацію. #багиняламината #евробачення2019 #смотримсторис", - написала Леся у підписі до фотографії. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі кажуть, що Леся буквально затьмарила Притулу і за нею його не видно.

"Леся, ти дуже класна! Я завжди милуюся тобою", "Леся, коли вже будуть нові випуски "Хто зверху"? Ви з Притулою найкращі", "Ви дуже класна", "Така промениста, ну просто вогонь Леся! Не можна не посміхнутися у відповідь на таке фото", "Леся, ви просто супер", "Притула на задньому фоні в захваті. Спідниця і справді тобі дуже личить", "Класна, весела, дуже прикольна", "Притула і Нікітюк ви просто супер!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.