Співачка і актриса, претендентка на «Оскар», Леді Гага, розлучилася з черговим нареченим. Кажуть, у 32-річної зірки чергове фіаско в любовних відносинах. Будучи зарученою з Крістіаном Каріна, Гага раптом розірвала священний союз, так і не дійшовши до вівтаря, пише видання
E! News.

Інсайдер розповів, що Гага порвала з Крістіаном минулого тижня, причому невтішний наречений намагається всіма силами повернути кохану. Що точно сталося – невідомо.

На церемонію "Греммі" 11-го лютого Gaga прийшла сама, без Каріна. Більше того, на її пальці не було подарованого їм кільця. Та й у своїй промові співачка не згадала свою кохану половинку ні словом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Аріана Гранде напала на Карді Бі, вліз навіть ніс Леді Гаги.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Після того, як відома хіп-хоп виконавиця Карді Бі виграла престижну премію "Грэмми", церемонія якої днями пройшла в Лос-Анджелесі, в її адресу посипалася гора критики і гнівних коментарів.

Багато фанатів музики визнали перемогу співачки в номінації "кращий реп-альбом" незаслуженою. Відомо, що Карді стала першою жінкою, яка стала лауреатом у цієї категорії. Про це пишуть американські ЗМІ.

Тим не менш головним критиком хіп-хоп співачки стала Аріана Гранде, яка в цьому році оголосила бойкот премії і не з'явилася на ній. Оскільки у списку номінантів був альбом її колишнього бойфренда Маку Міллера, який помер у минулому році, дівчина розлютилася, що перемога дісталася не загиблому від наркотиків співакові, а Карді.

Нагадаємо, яскраві зірки-номінанти запалили на ланчі Оскара 2019: Рамі Мальок, Леді Гага і Рейчел Вайс.

Як повідомляв Знай.uа, Леді Гага в несподіваному образі затьмарила всіх на модній тусовці.

Всесвітньо відома співачка Леді Гага, яка номінована на премію відразу в двох категоріях: "Найкраща жіноча роль" і "Краща пісня" за фільм "Зірка народилася" режисера Бредлі Купера, відвідала світський захід у надзвичайно елегантному, жіночному і скромній сукні від французького бренду Louis Vuitton.

Шикарні біляве волосся Гага розпустила і злегка закрутила хвилями. Зірка нанесла на обличчя яскравий макіяж з насиченим акцентом на очі. На губах у співачки була помада натурального відтінку.

В рамках промо-кампанії фільму "Зірка народилася" Леді Гага демонструвала нам безліч різних образів, в тому числі і досить відвертих. Весь світ затамував подих в очікуванні сукні, яку артистка вибере для церемонії "Оскар" 24 лютого.

Також Знай.uа писав, Леді Гага показала архівні фото 20-річної давності.