Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у милому образі в аеропорту.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в кумедному образі в київському аеропорту Бориспіль, а саме в Duty Free. Зокрема, телезірка похвалилася покупкою. Для польоту Леся Нікітюк наділа червоно-синю картату сорочку і чорну шапку на голову. Її волосся розпущене і визирає з-під головного убору, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи.

На знімку Леся тримає в руках флакончик з парфумами, які придбала в Duty Free аеропорту. У підписі до фотографії телезірка розповідає про свою традицію купувати щось в аеропорту. "Перед перельотом як завжди повинна витратитися в Duty Free. Не тому, що мені в цьому житті ще чогось бракує, а тому що ТРАДИЦІЯ! На цей раз нові парфуми Dolce Gabbana The only one, тому що в @dutyfreeukraineofficial вся продукція оригінал і низькі ціни на новинки! P. S + сумочка в подарунок (ммм... купила не тільки парфуми)", - написала Леся.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі запитують, куди це Леся зібралася летіти. "Леся, а скільки коштують такі шикарні парфуми? Я теж їх хочу", "Тільки недавно купила. Запах супер. Мені подобається", "Куди летимо?", "Леся красуня", "І куди ми знову летимо?", "Скільки коштують ці парфуми?", "Розумниця! Купуй все, що душа бажає в цей момент!", "Який запах у цих духів?", "Лесічка, а куди летиш?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.