Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно артистка кардинально змінила імідж і представила результати фотосесії після цього.

На своїй сторінці в соціальній мережі Наталя Могилевська виклала чарівну фотографію, на якій постала на огляд публіки у незвичному весняному образі. Як видно на фото, співачка зробила модну стрижку-каре, яка за словами шанувальників, дуже молодить її. Для фотосесії Наталія наділа рожеве плаття з пишними рукавами, декороване блискучими паєтками.

Для створення весняного образу в художній фотосесії, в рукави сукні натикали рожевих тюльпанів, і артистка красиво склала руки, як ніби тримає ці квіти. Наталія злегка посміхається і дивиться в камеру, на її обличчі майже непомітний макіяж. У підписі до світлини Могилевська анонсує свій концерт.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Весна – нова стрижка. Вам як більше подобається? Довге чи коротке? Чекаю вас 5 березня на Весняному концерті в Києві! Фото by Ксенія Каргіна. Спасибі Ксюша і Сергій. Це було приголомшливо", - написала співачка. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників артистки. Зірку засипають компліментами в коментарях.

"Захоплююся Вашою силою духу!", "Ви тут приголомшлива", "Дуже красива", "Посвіжішала, помолодшала, перетворилися, немов багато років скинула", "Дуже свіжо і молодо, до невпізнання", "Дуже стильно! Вам до лиця", "Якщо у жінки горять очі і посмішка на обличчі, їй будь-яка стрижка підходить", "Супер. Ви тут дуже ніжна! Справжня весна", "Наталія, Ви все молодієте і хорошієте, як душею, так і тілом! Я рада за Вас!", "Дівчина-весна!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".