Відома українська співачка і тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль показала рідкісне фото з найголовнішою людиною у своєму житті. Передає Clutch.

Тіна Кароль показала шанувальником фото зі своїм сином. В Instagram Stories співачки з'явився її спільний знімок з 10-річним сином Веніаміном.

Жінка не стала коментувати знімок, але шанувальники розчулилися від ніжного фото мами з сином. Тіна нечасто ділиться з громадськістю подробицями свого особистого життя, тому таке фото - справжня удача.

Маленький Веніамін - син Тіни Кароль від її покійного чоловіка Євгена Огіра, який помер у 2013 році від раку шлунка. Йому було всього 32 роки. З тих пір співачку, яка залишилася вдовою у 28 років, не бачили у стосунках з іншими чоловіками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Тіна Кароль показала кадр, на якому позує у чуттєвому і ніжному образі.

На фотографії Кароль позує в незвичайному вбранні. Для фотосесії співачка одягла чорно-жовту пишну сукню. Вбрання, судячи з усього, досить довге і з закритим декольте, при цьому воно оголює тендітні плечі артистки. Волосся Тіни Кароль розпущене, на її обличчі мінімум макіяжу і легка посмішка. Також можна помітити масивні кільця на пальцях однієї руки.

У підписі до фотографії артистка коротко, але змістовно написала: "Бути, а не здаватися!", а також залишила кілька іменних хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала себе без косметики і нарвалася на тонну компліментів.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль шокувала зовнішнім виглядом.

Також Знай.uа писав, Тіна Кароль опублікувала ролик, в якому виконувала хіт "Сили висоти", який швидко здобув величезну популярність. Чуттєве виконання композиції і образ виконавиці не залишили байдужими шанувальників.