Днями цілий ряд ЗМІ, посилаючись на близьке до Бреду Пітту джерело, заявили, що популярний актор дуже шкодує про розрив з Дженніфер Еністон.

Нещодавно Еністон запросила колишнього чоловіка на свій день народження. І ця зустріч стала для колишнього подружжя поворотним моментом. Виявляється, Бред Пітт шкодує, що розлучився з Дженніфер Еністон.

"Він шкодує, що порвав з Джен так різко і необдумано, крім того, вже попросив у неї пробачення за те, що заподіяв їй біль. Еністон його пробачила", - йдеться у повідомленні джерела.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники актриси припускають, що попереду - возз'єднання зіркової пари і це, незважаючи на чутки про роман Бреда з Шарліз Терон. Що ж, все можливо - як кажуть, "колишні завжди повертаються".

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що Шарліз Терон розповіла про почуття до Бреда Пітта: видала головне. Актриса Шарліз Терон вперше прокоментувала чутки про роман з голлівудським актором Бредом Піттом. Вже місяць як фанатів хвилює тільки одне питання – зустрічаються зірки або це чергове інформаційне "вкидання".

Бреду Пітту – 55, Шарліз - 43. Західні ЗМІ буквально вибухнули від численних "доказів" роману зірок. На парочку полювали папараці, намагаючись зловити на "гарячому". Утім тепер, під час шоу Еллен Дедженерес, Терон зважилася заговорити про особисте життя.

Також "Знай.uа" інформував про нервуванні, яка виникла на дні народження однієї з актрис серіалу "Друзі" через голлівудського актора - Бреда Пітта. Анджеліна Джолі була в подиві коли колишня дружина Пітта запросила його до себе на ювілей.

Як повідомляв портал "Знай.uа" писав про еротичну фотосесію Дженіффер Еністон до 50-річчя. На відвертих знімках так був чоловік. Фанати підозрюють що це коханець актриси.