Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість почала свій концертний тур по Росії "Бузоватур 2019", виступивши в Кірові. Так, артистка шокувала шанувальників дивним концертним вбранням, яке складався з відвертого боді і високих ботфортів з яскравою шнурівкою.

"Ольга Бузова 🎀 Стартував мій великий тур #бузоватур2019 🚀🚀🚀 Голосно Почали в Кірові і Сиктивкарі 🔥🔥🔥 Я шалено скучила по сцені і Вам мої хороші, я дуже рада , що зможу приїхати в багато міст і побачити ваші посмішки 🙏🏻🤗😊 До зустрічі на моїх концертах. Чекаю усіх своїх 23 лютого в Серпухові, клуб Корстон 😍😍😍 з любов'ю Ваша Оля 💞💞💞", - поділилася емоціями Бузова. Фолловери взялися критикувати: "Ти вже без трусів виходь на сцену, позорниця", "Це просто💩.... Напевно вже настав час без трусів, так само як і без голосу😱🤮🤢", "Хто шиє вам костюми ? Чому ви завжди в трусах на сцені ?", "Господи 🤦🏻‍♀. Зараз би в трусах виступати )?!", "Оленька поміняй будь ласка костюм,ну якийсь він невдалий😢😢".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.