Про особисте життя української співачки Насті Каменських, або вже рік як краще сказати – NK, відомо не так багато. Хоча їй активно приписують роман із продюсером Олексієм Потапенко (Потапом) та нещодавно вона все категорично заперечила.

Настя Каменських (NK)
Настя Каменських (NK)

Втім, як людина емоційна не змогла обійтися без пікантних подробиць. В одному з інтерв'ю артистка натякнула: її коханому (імені не назвала) пощастило з такою гарячою жінкою, тому що жодних експериментів у ліжку вона не боїться, а навпаки підтримує.

Настя Каменських (NK)
Настя Каменських (NK)

Це, на думку NK, може зберегти стосунки між людьми і запобігти ревнощам, чи навіть зраді:

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я творча людина, а творчі люди не повинні мати ніяких рамок. Справа не в сексі, не в вульгарності. Справа в тому, наскільки ти відкритий для цього. Задоволення - це енергія, яка проходить крізь тебе", - поділилася Настя.

Настя Каменських (NK)
Настя Каменських (NK)

Настя Каменських (NK)
Настя Каменських (NK)

І цієї енергії у Каменських хоч відбавляй, більш того, за це їй інколи перепадає від хейтерів. Після виходу у світ славнозвісного кліпу "Попа, як у Кім" зірка активно почала демонструвати у соцмережах саме це ефектне місце. Каже – соромитися немає чого, якщо ти молода і гарна жінка, треба показувати себе.

Дивіться: Попа, як у Кім (NK)

Навіть у сміливої Каменських все ж таки бувають табу:

"Межа - це, коли ти займаєшся сексом і кого-то ріжеш, все інше – нормально. Проблема, яка існує - це, коли ти не можеш обговорити з партнером те, що тобі подобається, соромишся чи боїшся показати людині. Ось, це жахлива штука", - прокоментувала вона.

Настя Каменських (NK)
Настя Каменських (NK)

Артистка частенько радиться з приводу свого особистого життя із батьками. Для неї мама з татом найближчі люди, від яких нема чого приховувати (звісно, у межах здорового глузду). Навіть роздягтися перед незнайомою людиною, наприклад, між концертами у гримерці, Настя не проти. Ставиться до цього по-філософськи – мовляв, що там хтось не бачив, тіло таке ж, як і в будь-якої іншої жінки.

Настя Каменських (NK)
Настя Каменських (NK)

Співачка планує колись написати книгу, аби допомогти дівчатам, котрі себе соромляться, побороти комплекси, бо в кожної представниці прекрасної статі їх вистачає, просто не всі це показують.

Настя Каменських (NK)
Настя Каменських (NK)

"Я була більша в два рази, уявляєте? Ну й що? Теж писали, нехай пишуть", - іронізує Настя.

Дивіться: інтерв'ю з Каменських

Нагадаємо, росіяни занесли Лободу і Каменських до елітного списку ескортниць.

Як повідомляв "Знай.ua", Потап тонко помстився вагітній Каменських одразу з двома. Також "Знай.ua" писав, що Зеленський оголосив мир з Притулою.