«Бджілки» Аліни Гросу більше немає – постійно підкреслює зухвала, стильна і сексуальна блондинка з новим сценічним псевдонімом GROSU. Не так давно Аліна показала свої дитячі архівні фото, на яких видно, як змінилася співачка. Зазначимо, будь-які хірургічні втручання в зовнішність артистка заперечує.

Ймовірно, істотні зміни пов'язані з віком, однак багато хто вважає, що Аліна Гросу робила пластичні операції. А днями співачка на своїй сторінці в Instagram опублікувала дитяче фото, на якому їй лише три роки: "20 років тому", – написала Гросу.

Фанати розсипалися в коментарях: «Якась крихта!», «Бубочка!», «Дізнаємося бджілку», «Дуже мила»,

Багато передплатники в коментарях відзначили, що особа Аліни Гросу не надто змінилося.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Аліна Гросу вийшла заміж утретє, а ви і не знали.

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але в цей раз Аліна Гросу вирішила показати, дещо цікавіше, а саме фото у весільній сукні з "нареченим". Ця фотографія нічим не відрізняється від звичайних весільних селфи молодят, от тільки вона не справжня, а кіношна. Артистка знімається в серіалі "Замок на піску", за сюжетом якого виходить заміж. Ось вона і похвалилася "весільним" знімком зі знімального майданчика.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Але цього разу Аліна Гросу вирішила похвалитися шанувальникам, що знялася в українському телесеріалі. На своїй сторінці в мережі скандальна артистка виклала фотографії зі зйомок, на яких зображений процес створення телепродукту. На знімках Гросу з'явилася в компанії чоловіків-акторів в різних образах і локаціях.

У підписі до фотографії Аліна Гросу розповіла про прем'єрі серіалу з її участю і запитала шанувальників, дивляться вони його. "Дивіться «Таємну любов»? Скоро мій вихід". Зазначимо, що раніше співачка повідомила, що прем'єра нового серіалу з її роллю «Таємна любов» відбудеться 14 січня, на телеканалі Україна, в 21:15. Також Гросу повідомила, що трохи пізніше і в Росії його покажуть.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.