На 37-му році життя померла відома російська актриса Дарина Єгорічєва. Вона зіграла яскраві ролі в телесеріалі "Глухар" і "Одна любов душі моєї". Відомо, що жінка страждала від онкологічного захворювання.
Про це пишуть місцеві ЗМІ.
Дарина Єгорічєва померла у четвер, 21 лютого, близько 4:15 ночі. Хворобу актриси виявили в 2012 році. У соціальних мережах навіть організовували збір коштів на її лікування. Рак легенів намагалися вилікувати, терапія дозволила прожити актрисі сім років, але до кінця впоратися з новоутворенням не вдалося.

У соцмережах друзі і колеги висловлюють співчуття сім'ї Дарини, кажучи про неї не тільки, як про талановиту актрису, інтелігентну та добру людину.
Похорон Дарини відбудеться 23 лютого, її поховають у Москві.

У 1991 році Дарина Єгорічєва закінчила ГІТІС. Виступала в Театрі імені Маяковського і в театрі "Біля Нікітських воріт". Грала в таких спектаклях, як "Бідна Ліза", "День народження кота Леопольда", "Viva, парфум!", "Живий труп". Свою кар'єру в кіно Єгоричьова початку в 2004 році. Вона зіграла в масі постановок, брала участь в зйомках двох фільмів. Також акторка знялася в короткометражці "Тіні моєї тіні".

Нагадаємо, що в Москві, у віці 83 років пішов з життя радянський і російський актор театру і кіно, заслужений артист Російської Федирации - Леонід Сенченко.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що німецький кутюр'є, стиліст і фотограф Карл Лагерфельд помер у віці 85 років. Він відчував себе погано в протягом декількох тижнів.

Також "Знай.ua" повідомляв, що мати Децла розповіла, чому насправді помер реп-виконавець.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фанати в жалобі, адже 3 лютого 2019 року помер Децл (Кирило Тотлмацький ). Зазначимо, що дебютний альбом виконавця "Хто ти" (2000) у першому десятилітті XXI століття входив до числа популярних в Росії, з тиражем більше мільйона примірників.