Віталій Козловський – солодкоголосий вокаліст, суперкрасунчик, а також за професією та родом діяльності сміливо називається ще й танцюристом, і журналістом, і Заслуженим артистом України. Для багатьох – він скандальний секс-символ, а для деяких – навіть гей-ікона України. А може, насправді – він простий, добрий талановитий хлопець з бідної української родини, який дарує людям щирі романтичні пісні. Хто такий насправді Віталій Козловський і яким був його шлях до успіху?

Козловський у кліпі
Козловський у кліпі

Зріст, вага, параметри фігури

Віталій виступає без псевдоніму – під своїм справжнім ім'ям. Причому виступає вже давним-давно – недавно відсвяткував 15-річчя на сцені, а як був бездоганним красенем, так і залишився. Тому у багатьох виникає питання: а скільки ж Віталію Козловському років? Народився нинішній, мабуть, найвідоміший український мачо 6-го березня 1985-го року – значить скоро йому виповниться 34 роки. За знаком Зодіаку Віталік – Риби, а це видає в ньому романтичну і мрійливу натуру. Отже, вся лірика в його піснях і милі вірші в Інстаграм – правда, яка йде від душі.

Віталій має шикарну зовнішність – ніхто не сперечатиметься, що його риси обличчя і статура просто-таки ідеальні. Що до параметрів, то його зріст становить 183 сантиметри, а вага тримається наразі на позначці приблизно в 75 кілограм.

Незважаючи на гучні відверті романи, співак все ще знаходиться в холостяцькому статусі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Козловський подорожує Україною
Козловський подорожує Україною

Сім'я

Народився Козловський у Львові в простій родині. Його батько, Віталій Сергійович, працював електриком, а мама, Тетяна Миколаївна – бухгалтером. Сам співак відзначає, що його тато відрізняється м'яким і добрим характером, а ось мама – строгістю і принциповістю. Ці якості батьків він добряче відчував на собі в дитинстві аж до вибору професії. Також він за підмічає, що запальність і емоційність успадкував від матері. Віталій ріс разом зі старшою сестрою Оленою.

Мабуть, в 90-і родині доводилося нелегко, тому що коли Віталію було 14 років, його мама поїхала на заробітки в Італію. Але в той же час це стало і позитивним моментом в біографії співака. Як зізнавався сам Козловський, через від'їзд Тетяни Миколаївни він отримав можливість займатися танцями і співом, і зрештою – стати артистом. А ось сувора мати зі своїм контролем не дозволила б синові пуститися в настільки безгрошову для багатьох професію.

Козловський у ранньому дитинстві
Козловський у ранньому дитинстві

Біографія

Проте, Віталій завжди був творчою особистістю і танцями він став займатися ще в шкільні роки.

У 1991-у році Козловський вступив до Львівської середньої школи №69.

Ще до першого класу в душі юного Козловського зародилася мрія стати зіркою. В інтерв'ю він розповідав, що в дитинстві разом з сестрою з захватом дивився популярну в ті часи телепрограму «Утренняя звезда»: вони підспівували співакам з телевізору і мріяли опинитися там, поруч з ними. Тоді ця московська програма запалювала юних зірок з усіх колишніх радянських країн. Серед них, наприклад, наша Ані Лорак.

Тому тільки вступивши до СШ, Козловський уже в 8 років став відвідувати хореографічну студію і хор при школі. Успіхи юного обдарування навіть в таких аматорських колективах були яскравими. Він вважає, що вже тоді заспівав свій перший хіт. Це була пісня «Я піду в далекі гори», яку Козловський так красиво виконав на одному зі шкільних заходів, що уже тоді став маленькою зіркою. Але бути хорошим танцюристом у Львові виявилося простіше, ніж почати вокальну кар'єру. У старшому підлітковому віці Козловський став одним з професійних танцюристів модерн-балету під назвою «Життя». В його складі, будучи студентом, працював разом з Русланою Лижичко і навіть виступав в перших рядах її підтанцьовки в українських турах.

Козловський в юності
Козловський в юності

Віталій вступився в університет в 2002-у році. Чомусь це були не хореографія або вокал, а факультет журналістики у Львівському національному університеті ім. Івана Франка. Справа в тому, що у сім'ї не було можливості відправити сина на навчання в київський ВНЗ, та й батьки хотіли, щоб син все-таки отримав «серйозну» професію, а не творчо-сумнівну. Журналістика стала таким собі компромісним варіантом між творчістю, прагненням до слави і ґрунтовною освітою. Але присвячувати себе компромісу Козловському довелося зовсім недовго.

Незабаром після вступу, уже в жовтні 2002-го року він став переможцем «Караоке на майдані», яке проводив Кондратюк у Львові, із піснею «Вона» культового львівського колективу «Плач Єремії». Далі – перемога в цьому ж конкурсі, але вже в Києві, ну а далі – «Шанс». Потім – приголомшлива перемога на початку 2003-го року в фіналі першого сезону цієї програми, яка тоді потрясла всю Україну і зробила з нікому невідомого танцюриста справжню поп-зірку. Тоді хлопець неймовірно талановито виконав народну і дуже складну у вокальному плані пісню «Чорнобривці». Так і почалася карколомна кар'єра Віталія Козловського, якому рівних на той момент на українській естраді не було, та в принципі немає і досі – він займає свою особливу нішу.

Козловський у "Шанс"
Козловський у "Шанс"

Кар'єра

Ідеальна та нетипова для української поп-сцени зовнішність, незаперечний унікальний вокальний талант, професійні хореографічні дані, а на додачу ще розум, мила чарівність і чиста українська мова. Співак і танцюрист, красунчик і геній? Усе в Козловському ідеально. Про такий «коктейль» вітчизняний шоу-біз нульових навіть мріяти не міг. Так що продюсери «Шансу» швидко вхопилися за цього хлопця. У нього з'явилася перша пісня – «Шекспір напише не про нас» з активною ротацією на радіостанціях і концертах. А далі – Віталіка направили на підкорення всього пострадянського шоу-бізнесу.

Так в 2004-у році Козловський їде на відбірковий тур нібито міжнародної, але насправді цілком проросійської «Нової хвилі» в Москву. Тоді його продюсерами були Яна Прядко й Ігор Кондратюк. Відбір складався з виконання двох пісень – власної та визнаного хіта своєї країни. Перший виступ нашого претендента журі конкурсу оцінило не надто позитивно. І вже тоді Віталій проявив норовливий характер і, пішовши проти планів продюсерів, на другому етапі відбору вибрав пісню на свій розсуд. Це була композиція «Вернись із спогадів» Володимира Івасюка. З нею Козловський отримав більше визнання від глядачів, але повернувся до Києва, піймавши облизня: журі відібрало іншого українського виконавця. Правда, удача все-таки повернулася до Козловського: несподівано, рівно за 4 дні до фіналу «Нової хвилі», через непередбачені обставини його все-таки запросили в Юрмалу. Не можна сказати, що поїздка була надто успішною, але повернувся Козловський з 8-м місцем із 16-и можливих. Хоч і на Юрмалі представники російського шоу-бізнесу здорово попринижували нашого співака, в Україні його чекали вже юрби шанувальників і приголомшливий успіх. Саме тоді продюсерське агентство Кондратюка уклало з ним серйозний контракт.

У 2005-у – Козловському знімають перший кліп «Холодная ночь». Його режисером став знаменитий і епатажний Алан Бадоєв, який вважався тоді найкращим кліпмейкером мало не всього пострадянського простору. Таким чином за Віталієм закріпився статус еліти української поп-сцени. А далі вже все пішло як по маслу. Незабаром виходить і перший альбом під назвою дебютного кліпу. В одну мить він розходиться величезним тиражем в 60 тисяч і отримує статус «золотого».

У 2005-у році Козловський отримує першу премію «Пісня року» в Москві. З цього року аж до 2010-го він буде отримуватиме її щорічно.

Козловський і Білик: раритетне фото
Козловський і Білик: раритетне фото

У 2006-у – починається робота над другим альбомом «Нерозгадані сни», який знову-таки отримує статус «золотого». На підтримку до нього було знято 3 кліпи, режисером яких знову-таки виступив Алан Бадоєв: знаменита і донині, але дуже примітивна пісня «Небо плаче», незабутня і практично легендарна в творчості співака «Пинаколада» і «Лавина».

Підсумком цього всього став грандіозний концерт. 15-го грудня 2006-го року Козловський вперше виступив зі своєю сольною програмою на головній сцені нашої країни в Національному Палаці Мистецтв «Україна». Концерт остаточно продемонстрував, що Козловський – воістину народний співак. Величезний ДК насилу вмістив усіх бажаючих насолодитися його живим співом. Зал був заповнений не те, що навіть повністю: люди стояли в проходах.

У 2006-у році Козловський вперше отримав премію «Співак Року» в міжнародному конкурсі «Фаворити Успіху», який проводиться в Україні. Цього ж звання він домігся і в наступному році, і в 2009-у. Втім, в 2006-у співак був уже відзначений не тільки в музичних конкурсах, а й увійшов до трійки найкрасивіших чоловіків України за версією журналу «Viva». Також Козловський бере участь в першому сезоні суперрейтингового шоу на українському телебаченні «Танці з зірками». У парі з Ксенією Горб завдяки підтримці глядачів він дійшов до півфіналу конкурсу.

Пізніше Віталій бере участь у багатьох ТВ-проектах. Найпомітніші серед яких – «Ігри патріотів», «Зірка + Зірка», «Народна зірка», «Eurofoot 2012» і т. д.

Козловський в Інстаграм
Козловський в Інстаграм

У 2007-у році виходить третій альбом Козловського – «Красота-Розлука», який знову стає золотим. До нього Бадоєв зняв кліп на пісню «Ти хотела», а Андрій Новосьолов на знакову «Знаєш» за мотивами вірша Івана Франка «Чого являєшся мені у сні».

Також в цьому році Козловський починає співпрацювати з «National Box Promotion». В рамках якого він відкриває міжнародні поєдинки українських боксерів виконанням Національного гімну.

Крім того, в 2007-у році Віталій вперше отримав російську премію «Золота шарманка» (яку отримував і в 2008-у, і в 2009-у, і в 2010-у), а також українську – «Шлягер року» (яку отримував також щороку до 2010-го включно).

2008-й рік ознаменувався значимою подією в кар'єрі співака – він вперше відправився в масштабний сольний тур містами України під назвою «Думай лишь о том». Ще Козловський став виконавцем першого офіційного гімну Олімпійської збірної України під назвою «Чемпіони». З ним виступив на представленні української збірної на Олімпіаді в Пекіні. Також в продовження спортивної історії Віталій трохи пізніше записав пісню на честь Чемпіонату з футболу Євро-2012 в Україні. В одному з інтерв'ю, співак пояснив, що йому близькі почуття спортсменів, які борються за перемогу перед величезною аудиторією фанатів: «Я розумію футболістів, тому що сам неодноразово виступав на стадіонах, коли за тобою спостерігають тисячі людей: впевнений, що моя пісня максимально об'єднає уболівальників і гравців».

Також в 2008-у році Козловський розвивається не тільки як музичний виконавець, але і стає ведучим вагомих світських заходів. Наприклад, він блискуче «провів» конкурс «Міс Україна Всесвіт 2008».

У 2009-у році Козловський з рук Президента України Віктора Ющенка отримав важливу почесну нагороду за свою творчість – звання «Заслужений артист України» за вагомий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави в честь Дня Соборності України. Також в цьому році він починає потроху розширювати масштаби своєї творчості і знімається в новорічному мюзиклі «Козаки». Ще одне скромне досягнення – запис саундтреку до першого українського серіалу «Тільки кохання» з однойменною назвою. Згодом Козловський випустив свій 4-й альбом з такою ж назвою. До нього був випущений кліп знову-таки з однойменною назвою (режисером якого став сам Віталій), а також кліпи «Дождь стучит в окно» і «Только рядом».

В цьому ж році Козловський отримав важливе звання для української поп-сцени – «Найкращий співак України» від провідного музичного телеканалу країни М1 в рамках премії« Ukrainian Music Awards».

А ще в 2009-у Віталій вперше зважився разюче змінити імідж. Ні, він не змінив стиль одягу (особливо і міняти нічого – нічого примітного і яскраво індивідуального в його стилі не було) або звучання – він просто обстриг звичне довге волосся, яке весь час були його фішкою. Нехай на його голові не з'явилася класична чоловіча зачіска, але волосся істотно укоротилося, а look в цілому став більш креативним.

Козловський змінює зачіску
Козловський змінює зачіску

У 2010-у Віталій, як і багато інших популярних виконавців, вирішив спробувати щастя на «Євробаченні». Але не пройшов Національний відбір. Проте він продовжує збирати вітчизняні нагороди. Також укладає контракт зі студією Уолта Діснея, за результатами якого лялька Кен, він же бойфренд легендарної Барбі, отримує голос Козловського в українському перекладі мультфільму «Історія іграшок: Велика втеча».

У 2011-у – виходять сингл «Целую», кліпи «Целую» і «Не боюсь». Також Козловський встигає знятися в серіалах «Перемена» і «Такси».

У 2012-у році закінчується термін контракту Козловського з продюсерським центром Кондратюка, і він вирішує пуститися у вільне плавання. Однак Ігор не хоче так просто відпускати золоту рибку і забороняє йому виконувати безліч знакових для творчості артиста пісень – усього їх 49. Кондратюк мотивує це тим, що права на їх використання належать тільки продюсерам. Після цього в ЗМІ розпалюються бурхливі скандали на цю тему. Шоумен не соромиться невтішно відгукуватися про свого екс-підопічного, а Козловський, у свою чергу, наполегливо продовжує співати пісні, на які фактично не має юридичних прав. І зізнається в інтерв'ю, що його в цьому всьому підтримує хороша подруга – Іра Білик. Далі пішли важкі судові розгляди, які тривають досі і, здається, не закінчаться ніколи. У судах Козловський програє, але продовжує співати старий репертуар. Величезні штрафи Віталік навіть і не збирається виплачувати. Внаслідок чого йому забороняють виїзд з України аж до 2099-го, але і це йому, схоже, не указ – Інстаграм співака рясніє фото з далеких країн.

В цілому, Козловський не сумує, а все більше і більше привертає увагу до своєї персони: змінює зачіски, епатує ню-фотосесіями, інтригує публічними поцілунками з моделями. До речі, з кожним роком його волосся стає все коротшим і коротшим. Тепер співак вийшов майже «в нуль». І навіть із звичайною короткою стрижкою не загубився на поп-сцени.

Козловський епатує в Інста
Козловський епатує в Інста

І знову Козловського номінують на нову престижну премію – «Кращий співак» від YUNA, де йому доводиться змагатися з такими визнаними і модними співаками як Іван Дорн і Макс Барських.

2013-й рік виявився не на стільки продуктивним для Віталія. З усіх подій – тільки вихід кліпу «Математика», який він же і зрежисирував – мабуть, все-таки позначилися проблеми з продюсерами...

Але вже в наступному 2014-у році він – знову на вершині. Козловський випускає альбом «Будь сильнее» і навіть починає просувати інших артистів. Першою його підопічною стала Юлія Думанська. За класикою жанру, Віталій записав з нею дуетну пісню і кліп – «Таємниця». Правда, нічого особливо доброго з цього проекту не вийшло, окрім того, що дівчина змогла вийти заміж за заможного бізнесмена.

У 2015-у – Козловський випускає нетиповий для себе комічний кліп «Трачу» разом з Катею Варнавою, а також «Правила».

2016 рік ознаменувався виходом нового альбому «Моє бажання», також кліпів «Відпускаю на ...» (який став доленосним для особистого життя Віталія) і «Перша ніч без тебе».

Козловський з креативною стрижкою
Козловський з креативною стрижкою

На початку 2017-го Козловський знову пробує свої сили в Нацвідборі на «Євробачення» – і знову терпить фіаско. Він не засмучується і пише авторську пісню «Моє море». І навіть отримує за неї нагороду на «Музичній платформі України 2017».

У 2018-у році творчі досягнення Козловського були скромними – пісня і кліп «Літай». Зате він виявився щедрим на скандали завдяки його оголеним провокаціям в Інстаграм, а також «необдуманому» виступу в Москві на День Перемоги.

А ось вже на початку 2019-го рівно на День закоханих прихильниць Козловського порадувала остання на сьогодні – нова пісня «Мала».

Козловський у квітах
Козловський у квітах

Особисте життя

Особисте життя Козловського завжди викликало інтерес публіки, і завжди було приховане від неї якимось серпанком таємничості. Довгий час співак розповідав тільки про свою першу туманну і нещасну любов зі шкільної лави. Потім якесь нерозділене захоплення в хорі, якому завадив його кар'єрний злет і слава.

Козловський зі шкільною подружкою
Козловський зі шкільною подружкою

На початку кар'єри Козловський, каже, зустрічався з якоюсь співачкою, з якою рука об руку вони йшли до зірок. Якось мимохіть проговорюється, що довгий час зустрічався з радіоведучою Надією Івановою, але разом їх так ніхто і не бачив. Як це можливо при такій гострій популярності співака?

І ось з'являється дівчина, з якою його стосунки стають явними і навіть нарочито явними – Раміна. Вперше він побачив дівчину (яка прославилася участю у реаліті «Холостяк» з футболістом Сергієм Мельником) на обкладинці українського «Плейбоя». І тоді подумав, що вона ідеальна для ролі в кліпі «Відпускаю на...». Після цього менеджери зв'язалися з дівчиною, вона зіграла в ролику, сподобалася Віталіку і з особистої точки зору, але зав'язати стосунки він з нею не наважився, бо нібито вже 3 з гаком роки зустрічався з іншою дівчиною – Нютой Ніколайчук... Але Раміна зачепила його настільки, що розставання стало для пари неминучим – і Козловський став запрошувати дівчину з афганським корінням на побачення. Так до вони почали зустрічатися і активно піарити стосунки на всіляких ТБ-шоу, інтерв'ю та зйомках . А вже через рік, в березні 2017-го, на свій День народження Козловський зробив східній красуні пропозицію. Тоді було вирішено зіграти весілля в серпні. Але церемонія так і не відбулася. Про це Раміна не забула згадати в своєму Інста, акцентуючи увагу на тому, що розрив – її ініціатива. Віталій же у всіх інтерв'ю розповідає, як йому боляче пережити цей розрив. Колишні коханці досі продовжують піариться на своїх стосунках: то обмінюються люб'язностями з приводу нових романів в Інстаграмі, то видають в інтерв'ю нові «шокуючі» подробиці свого роману.

Тепер же Віталік каже, що знову щасливий, але вважає за краще вже точно приховувати свою любов, бо переконався на практиці: «щастя любить тишу».

Козловський і Нюта Ніколайчук
Козловський і Нюта Ніколайчук

Цікаві факти/плітки

Найголовніша чутка про Віталія Козловського стосується його сексуальної орієнтації. У кулуарах шоу-бізнесу давно говорять про те, що він любить не дівчат, а хлопців: саме тому ніхто не бачив його коханих, а Раміну вважають просто взаємовигідним піаром. Обговорюють це настільки голосно, що навіть Катя Осадча не соромиться в лоб його про це запитати. На користь такого твердження грають також його численні оголені фото, самолюбування з квітами, манери, які (як добре відомо в творчій тусовці, в якій геїв достатньо) насправді притаманні тільки гомосексуалістам. Ще в скарбничку до цих ознак – дружба з відомою гей-іконою України Ірою Билік і іншими заможними жінками зрілого віку, серед них, наприклад, Влада Литовченко. Та й до того ж «нетрадиційні» хлопці, які приховують свої переваги, демонстративно заводять публічні романи для замилування очей. Чому ж їх настільки відкриті стосунки з Раміною – ознака саме такого роману? Все йде навіть від її особистості – вона ідеальна дівчина для прихованого гомосексуаліста.

Козловський і Раміна
Козловський і Раміна

Раміна Есхакзай – такий собі, як модно зараз говорити, «хайпожор». Вона закінчила журфак Київського Університету ім. Шевченко. Але не змогла попрацювати за фахом, а займалася організацією заходів і прагнула слави. Однак замість талантів у дівчини, хороші зв'язки: вона – дочка дуже заможного батька. Так, Раміна засвітилася в кліпах Влада Дарвіна, Юлії Ковальчук, групи «Антитіла». І навіть завела роман зі знаменитістю, точніше з сином знаменитості – Філіпом Коляденко, сином відомого шоумена Діми Коляденка і хореографа Олени Коляденко. Очевидно, що будь-якою ціною вона хотіла потрапити в таблоїди і журнали, але до участі в шоу «Холостяк» їй навіть з грошима батька це вдавалося слабо. А ось вже в рейтингому реаліті вона засвітилася наповну, майстерно плетучи інтриги і маніпулюючи почуттями людей. Але, звичайно, герой реаліті – це герой на 3 дні. Дівчина використовувала цей ресурс добряче: хайпанула на зйомках в декількох шоу, дала безліч скандальних інтерв'ю і кінець-кінцем купила собі обкладинку «Плейбоя». Власне, інтерес до її персони почав вщухати. Тоді вже Раміна і познайомилася з Козловським – і ось новий статус: зовсім близький до селебріті. Віталій – зірка першої величини в Україні, їх роман добре підняв рейтинги обом: особливо Раміні, зате з Віталіка прибрав тінь підозр.

Фотографії

Віталій Козловський у дитинстві
Віталій Козловський у дитинстві

Козловський з Раміною
Козловський з Раміною

Козловський позує у квітах
Козловський позує у квітах

Козловський у житті
Козловський у житті

Відео

Новини

Нещодавно ми в подробицях розповідали про вихід нової пісні Козловського.

Також про реакцію його фоловерів на повністю оголене фото в Інста.

Посилання

Інстаграм: https://www.instagram.com/vkozlovskiy/?hl=uk

Фейсбук: https://www.facebook.com/VitaliyKozlovskiy

Твіттер: https://twitter.com/VKozlovskiy

Офіційний сайт : http://www.vitaliykozlovskiy.com/