Схоже, що скандальна українська співачка, яка активно будує свою кар'єру в Росії, нарешті зрозуміла, що рухається кудись не туди. "Бджілка" вирішила щось змінити, та вийшло "як завжди".

Кардинальні зміни Аліна Гросу вирішила розпочати з відмови від свого імені. Так, нещодавно артистка зробила гучну заяву, зазначивши, що Аліни Гросу більше немає, оскільки тепер вона взяла новий псевдонім.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

"Аліни Гросу більше немає! Вона залишилася в кіно. У музиці тепер тільки GROSU", - повідомила співачка.

Однак, як виглядає з допису "зірки" в Instagram, змінитись вона навряд чи зможе.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Свою публікацію Гросу супроводила відео, в якому постала в "несподіваному" образі – сексуальної черниці.

"Сьогодні GROSU - лагідна, але смілива в образі черниці, в тому самому, що так сильно збуджує підсвідомість чоловічої і не лише частини населення планети Земля", - зазначила співачка.

З такими змінами варто сподіватись, що наступним кроком буде заміна слів у сандальній пісні Гросу "Хочу я баса" на "лагідні, але сміливі в образі черниці": "Хочу я попа".

До слова, не так давно Аліна Гросу постала перед своїми шанувальниками з ріжками та в нашийнику. Саме такий "страшно сексуальний" образ вибрала зірка російського розливу для Гелловіна.

Нагадаємо, Аліна Гросу присвятила пісню незнайомцю, фанати ламають голову - кому. Щоб підігріти інтерес до нової пісні, співачка запропонувала підписникам вгадати ім'я людини, яке згадується в композиції.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.