Фіналістки Національного відбору на Євробачення-2019 оскандалилися гучним антиукраїнським заявою. Так, в інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну, дівчата з творчого колективу ANNA MARIA повідомили, що «війни в Україні немає», і відмовилися визнавати, що Крим був незаконно анексований Росією.

зокрема, ANNA MARIA заявили, що «Україна не веде війну з Росією, а конфлікт просто називається АТО». Коли журналіст запитав співачок, що вони думають про анексію Криму, співачки в один голос почали стверджувати, що «Україна втратила півострів», а росіян окупантами не вважають. Скандальне інтерв'ю з'явилося в соціальній мережі Twitter.

Також співачки відмовилися пояснити свою позицію і сказали, що «вони не політики і відповідати на подібні питання не будуть».

«В Україні немає війни з Росією, це називається АТО. І взагалі, до чого ви це питаєте? Слухайте, ми не є членами секретаріату президента щоб відповідати на подібне. Ми не обговорюємо політику, ми музиканти. Питання про війну задавайте політикам, а не нам», - виступили зі скандальною заявою ANNA MARIA.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Напомним, в сети показали лучшие шутки Данилко на Евровидении.

Якщо гуморист Сергій Притула вважається незмінним ведучим "Євробачення", то навряд чи тепер уявляють Національний відбір без Андрій Данилка у суддівському кріслі.

І не дивно, адже ще з минулого року Данилко зажив собі репутації любителя гострого слівця. Приміром, різко поставив на місце менеджера однієї з учасниць, пославши його "у велике плавання" прямим текстом.

З того часу Данилка почали називати "людина-мем". Українці часто у месенджерах висловлюють свої емоції стікерами з ними. Своє захоплення Сердючка також висловлює дуже своєрідно. Приміром, коли йому щось до смаку, каже: "Боже, яке гарне "шото". Цю фразу підхопив і Притула, тепер тролить нею артиста, як може.

Як повідомляв "Знай.uа" Джамала висказала все після ефіру Нацвідбору на Євробачення 2019. Також "Знай.uа" писав, Нікітюк в екстремальному міні "благословила" Притулу на Євробачення 2019.