Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна Гросу вирішила показати більш скромні фотографії з прогулянки, для якої вбралася в стильний образ. На знімках, які з'явилися в записі актриси і співачки, вона постала на огляд публіки в оригінальному пальто персикового кольору. З-під верхнього одягу у Аліни визирає чорне плаття з білим коміром, а на її плечі висить коричнева сумка. Волосся артистки розпущене і недбалими локонами спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Аліна Гросу написала коротко "Дівчинка у персиковому", а також залишила хештег з назвою серіалу в якому знімається – "Замок на піску". Це може говорити про те, що знімки, які співачка показала, – це кадри зі зйомок. Крім того, у підписі до фото Гросу запропонувала фанатам вибрати, яке з двох їм подобається більше.

Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Шанувальники в захваті від такого милого образу, і засипають Аліну компліментами. "Дуже гарна посмішка, але прямо не мила, а хитра", "Ти прекрасна", "Красуня", "Обидва фото гарні", "Шикарна", "Дійсно раніше не цікавилися, Аліна звідки йде таке незвичайне прізвище?", "Аліночка, Ви чудова, серіал дивилася з великим задоволенням з вашою участю, чекаємо з нетерпінням приклади нового, успіхів Вам", "Красива дуже!", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.