Відомий український шоумен і співак Олексій Потапенко (Потап) підігрів чутки про роман з Настею Каменських (NK), пишуть Факти.

Потап
Потап

22 лютого на зйомках першого ефіру ювілейного п'ятого сезону "Ліги Сміху" Потап став тренером-джокером і виступив у тандемі з легендами українського гумору командою "Дніпро". За умовами нового сезону, тренер-джокер грає лише одну гру, а не весь сезон.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Під час конкурсу "Полотно" в гумористичній манері лідер команди "Дніпро" Ігор Ласточкин запитав у Потапа "Мутиш з Каменських?", "Так", - Потап відповів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Варто відзначити, що на той момент в залі перебувала і сама Настя Каменських, яку цей епізод не збентежив. Відразу після виступу не змогла змовчати і співачка Оля Полякова.

"Нарешті всі дізналися те, про ми і так давно знали", - сказала Полякова.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Настя Каменських опублікувала у своєму Instagram фото, на якому п'є шампанське.

Вже давно в мережі не вщухають чутки про те, що між співачкою Настею Каменських і її продюсером Потапом є романтичний зв'язок. Прихильники впевнені, що зірки давно одружені, і чекають появи спільної дитини.

А в середу, 20 лютого, співачка опублікувала фото, яке не на жарт стривожила прихильників. На ньому вона відображена в шапці власного бренду NK Sport з келихом шампанського в руці. Таким чином співачка відсвяткувала 5 мільйонів переглядів на своєму новому кліпі "Попа як у Кім".

Правда, підписники не згодні з тим, що кліп Каменсих вийшов на славу і в коментарях не соромляться висловлювати своє невдоволення.

Нагадаємо, Потап тонко помстився вагітній Каменських відразу з двома.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських в вкотре підкорила фанатів оригінальним чином на вечірці.

Знай.uа писав, телеведуча Маша Єфросиніна привітала вагітну Настю Каменських і зробила їй оригінальний комплімент. Відома телеведуча у своєму Instagram опублікувала фрагмент відеокліпу "Попа як у Кім", привітавши Каменських.