Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розвеселив і розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує у великій компанії своїх друзів і колег. От тільки всі сидять за столом, а Сергій – під столом. Судячи з підпису до фото, вся команда зібралася за вечерею після двох концертів у Харкові. Але що робить Бабкін під столом не зрозуміло. Шанувальники відзначили його кумедний смугасто-кольоровий халат і щирі посмішки на обличчях.

У підписі до фотографії Сергій Бабкін поділився враженнями і планами: "2 неймовірних концерти в Харкові! Спасибі Вам, Рідні! А це моя крутєйша команда! В гостях у нас, і чарівна солянка від @snezhana_babkina. Вчора був супер-вечір! А сьогодні тримаємо шлях на Дніпро! До зустрічі ввечері! #сергейбабкин #СБ #музасфера #харків #будинку", - написав артист.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз, ця публікація викликала безліч коментарів. Фоловерів в захваті від цього милого сімейного фото і засипають його компліментами в коментарях. А деякі розповіли, як чекають концертів у своїх містах.

"Чекаємо Вас дуже!", "Сподобалося на 99%, при виході далеко в партер Вас не було видно з балкона, але це, мабуть, до залу більше мінус", "До зустрічі сьогодні ввечері в Дніпрі! Дуже чекаємо!", "Вже не раз чую про чарівну солянку від @snezhana_babkina. Сніжаночка, може вже поділіться рецептом?", "Велика дружна сім'я", "Було круто", "Спасибі за концерт, було дуже круто", "Чекаю зустрічі з вами сьогодні", "Спасибі за приголомшливий концерт і вечір!", - пишуть в коментарях до фото Бабкіна.

Нагадаємо, Сергій Бабкін показав свою найвідданішу фанатку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.