Популярні гумористи зі студії "Квартал-95" Євген Кошовий і Володимир Зеленський показали смішне відео, в якому зіграли пародії відомого українського виконавця Олега Винника.

Нагадаємо, що пародії на серцеїда Винника з'являються вже на вперше. Однак актори студії "Квартал-95" пішли далі і зважилися на сміливий експеримент. Так, коміки заочно відправили артиста до СІЗО, пише портал "Політека".

Олег Винник
Олег Винник

"Тобто ви стверджуєте, що померла прямо під час концерту Винника? Як говориться, помирати, так з музикою?", — іронізує в ролі слідчого Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гумористи висміяли в першу чергу основну рису характеру співака, яка викликала чимало суперечок і призводила до конфліктів з колегами по сцені: надмірна увага до власної персони. Принаймні, таким якого бачать підопічні Зеленського.

У слідчому ізоляторі імпровізований "Винник" веде себе зухвало і вимагає до себе відповідного ставлення навіть у правоохоронців.

Варто нагадати, що відомий актор Станіслав Боклан опублікував відеозвернення, в якому заступився за кандидата в президенти України Володимира Зеленського. Причиною цього стала величезна кількість критики з боку тих, кому не подобається участь коміка у виборах. Про це стало відомо з офіційного каналу "Студії Квартал 95" в Instagram.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шоумен, комік і лідер "Квартал-95" Володимир Зеленський є ризикованим експериментом, як кандидат в українські лідери. Таку заяву зробила кандидат у президенти України, голова політичної фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко, під час прес-конференції, даючи відповідь на питання про те, як вона ставиться до Зеленського-кандидата в президенти.

Нагадаємо, Порошенко розповів як потрібно говорити з Путіним: бути разом.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський з Квартал 95 іронічно висміяв Тимошенко, Порошенка і Кличка.

Знай.uа писав, Росія не може стати успішною без України: Ющенко розповів, з якої причини.