Відома українська співачка Надя Дорофєєва не забуває тішити шанувальників новими фото в соціальній мережі Instagram. Не відстає від зірки й її чоловік Володимир Дантес. Так, цього разу він опублікував фото, на якому ніжно обіймається з дружиною.

Про це повідомляє Politeka.

Надя Дорофєєва притулилася до Дантеса. При цьому на парі можна помітити стильні образи - модні оверсайз худі бежевого кольору. На знімку сам співак у відповідь обіймає артистку і зосереджено дивиться в камеру.

"Do Do Доброго ранку))))
@sododo.official орієнтований на дівчаток, але худі оверсайз орієнтовані були явно на мене)))))))", - підписав публікацію Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також артист додав фото з дружиною в Insta-сторі. На ньому Володимир разом з Надею позує в тих же образах, проте в новому ракурсі - на цей раз Дорофєєва повернута до камери спиною. На співачці - вже знайоме нам худі, а також синя облягає спідниця з басками. Образ поп-виконавиці доповнюють кросівки на масивній підошві.

Шанувальники відреагували на допис так: "Як же Наді пощастило з чоловіком", "Милі, люблю вас. Дивлюся й не можу надивитися", "Дуже гарна пара", "Я не дуже слідкую за укршоубізом. Ця красива пара з'являється тут і там. У мене одне питання- "Невже, вони що ще разом?!", "Хвилин 5 дивлюся на цю фотку і не можу відірвати очей. Такі милі і щасливі".

Нагадаємо, відома українська співачка, солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва відверто розповіла про рішення Зеленського балотуватися в президенти.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість вирушила в Нью-Йорк, позуючи в яскравих і стильних образах.