Ведучий Національного відбору на Євробачення-2019 Сергій Притула задав учасниці фінального відбору, співачці MARUV питання про виступи в Росії. Про це стало відомо під час прямого ефіру на одному з українських телеканалів.

Так, Притула запитав, що виконавиця думає про російську агресію і анексію Криму.

"Зайдіть в інтернет і почитайте відповідь на це питання. Цей проект створювали, щоб країни об'єднувалися. Це питання краще піти і поставити в Верховну Раду. Я несу мир своєю музикою. Я впевнена, що багато росіян відмінно добре ставляться до українців. Не може бути тільки поганих людей, не всі хочуть воювати", — відповіла дівчина.

Варто відзначити, що в минулому ефірі Нацвідбору виконавиця розповіла про гастролі на території Росії. Свою творчу діяльність в країні-агресорі артистка пояснила тим, що вона "несе мир".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після такої дивної відповіді одна з членів журі Джамала прямо запитала MARUV – чий Крим?

У свою чергу співачка визнала, що півострів є частиною України.

Раніше ми писали про те, що журналіст Роман Скрипін висловив свою думку про скандальний дует ANNA MARIA, який голосно заявив з приводу Криму.

Справа в тому, що під час інтерв'ю з журналістом Романом Скрипіним учасниці українського відбору на Євробачення дует ANNA MARIA (справжні імена – Анна і Марія Опанасюк) висловили неоднозначну думку з приводу Криму. Дівчата сказали, що "Україна втратила Крим", але, не дивлячись на це, "Крим залишається Кримом".

дует ANNA MARIA

Нагадаємо, що в Інтернеті виявили "двійників" дуету ANNA MARIA, які нещодавно потрапили в грандіозний скандал. Дівчата опинилися серед учасників фінального етапу Національного відбору на Євробачення-2019 роки.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома українська травесті діва Монро опублікувала в Instagram гнівний пост про Національний відбір на Євробачення 2019 і про скандал, який назрів після інтерв'ю учасниць Анни-Марії.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", висловилася щодо Нацвідбору на Євробачення 2019. Артистка поділилася досвідом і дала настанови учасникам.