Настя Каменських і її фігура завжди в центрі уваги. Останнім часом за спекотної красуні NK сохнуть не тільки українські, але і латиноамериканські чоловіки. Пишний бюст, округлі стегна – її не можна назвати худенькою, але і заявити, що вона некрасива або товста – просто язик не повертається. Тим не менш, за нову фотографію в соціальній мережі Instagram, де Каменських позує в джинсах і облягаючому светрі, її трохи присоромили шанувальники.

Настя помітно набрала вагу, багато хто навіть запідозрили її у вагітності від одного і сценічного колеги Олексія Потапенка (Потапа).

"Це я в офісі. Вся моя команда ірже за кадром. Дуже багато ми готуємо для вас. Багато-багато-багато! І я щаслива, що це багато створюється з моїми улюбленими лапочка, намистинками, котиками!" – емоційно підписала кадр Настя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Шанувальники артистки помітили, що артистка за останнім часом трохи погладшала. "Вже пора худнути, скоро весна", "Ух, які пишні форми", "Поправилась", – юзери пишуть в коментарях.

Але більшість підписчиків все ж залишили Каменських компліменти: "Ух, яка!", "Яка Ви красива. Не перестаю захоплюватися вашою красою!", "Чудово шикарні", "Попа як у Кім, а груди як у Памели", "Ти просто супер", "Настя, ви просто очаровашка", "Ти розумничка і красива".

Нагадаємо, раніше Потап розповів про роман з Каменських у прямому ефірі: нарешті-то все дізналися правду

час конкурсу "Полотно" в гумористичній манері лідер команди "Дніпро" Ігор Ласточкін запитав у Потапа "Мутиш з Каменських?", "Так", Потап відповів.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Настя Каменських опублікувала у своєму Instagram фото, на якому п'є шампанське.

Нагадаємо, Потап тонко помстився вагітній Каменських відразу з двома.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських в вкотре підкорила фанатів оригінальним чином на вечірці.

Знай.uа писав, телеведуча Маша Єфросиніна привітала вагітну Настю Каменських і зробила їй оригінальний комплімент. Відома телеведуча у своєму Instagram опублікувала фрагмент відеокліпу "Попа как у Кім", привітавши Каменських.